Eladó ház Győr, Révfalu, Ibolya 12 253 nm
Eladó ház Győr, Révfalu, Ibolya 12 253 nm
Eladó ház Győr, Révfalu, Ibolya 12 253 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7688930
Frissítve: 1 éve

Győr eladó ikerház 6 szobás: 162,9 millió Ft

162,9 millió Ft
643 874 Ft/m²
253 m²
Alapterület
846 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 472 777 Ft
Második évtől
645 202 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GYŐR-MOSON-SOPRON VÁRMEGYE, GYŐR Tulajdonostól eladó Győr - Révfaluban egy bruttó 319,5 m2 összterületű, netto 253 m2-es, nappali + 4 háló + 1 dolgozó + 1 gardrób szoba + 1 játszó szoba + 1 konyha + 1 speiz + 2 fürdő + 3 wc + gyermek nappali + konditerem + háztartási helyiség + hatalmas garázzsal rendelkező, 846 m2 telken elhelyezkedő, nagy teraszos ikerház. A ház Révfalu csendes, szinte forgalomtól mentes utcájában található, a belvárostól egy karnyújtásnyira, de mégis nyugodt környezetben, tökéletes otthont biztosítva a benne lakók számára. Tipikusan nagycsaládosoknak épült, és lehetőséget biztosít a család minden tagjának a közös tevékenységeken túl a magánszféra kialakítására is. Az utca végén, a háztól párszáz méterre, Natura2000 terület mellett, van egy külön játszótér kicsiknek és nagyoknak foci/röplabdapályával, közös grillezéshez tűzrakóhelyekkel. Az ingatlant 6 éve vásároltuk és azóta felújítottuk, minőségi anyagokat választva, mivel egy életre terveztünk. Az épület összesen három szintes: Alsó szint: több férőhelyes garázs, háztartási tárolóhelyiség és kazánház, kondi terem, gyermek játszószoba wc-vel. Földszint: előszoba, dolgozó szoba, nappali + étkező, konyha, speiz/mosókonyha, fürdő, wc, lépcsőház, terasz Emelet: 4 háló, erkély, gyermek nappali, gardrób szoba, fürdő, wc, beépített szekrény, közlekedő. Szerkezetileg a ház 38-as POROTHERM téglából épült, monolit vasbeton födémmel, a tetőt cserép fedi. A felújítás során a ház külső szigetelést kapott és a nyílászárókat is kicseréltük. Az ablakok szigeteltek, redőny beépítési lehetőséggel. A fűtést és a melegvizet egy új BOSCH kondenzációs gázkazán adja, a hőleadók radiátorok. Fűtéskiegészítésként a nappaliban van egy gyönyörű fatüzeléses cserépkályha, mely teljesen új /1,4 M Ft/. A földszinten 2 db, az emeleten 3 db hűtő-fűtő klíma biztosítja a kellemes közérzetet. A konyhába elektromos főzőlapot és sütőt építettünk be. Ezen kívül mosogatógép, épített szag- és páraelszívó berendezés előkészítés, mikrohullámú sütő és egy kétajtós, extra nagy hűtőszekrény is helyet kapott. A konyhabútor és a beépített gépek a vételár részét képezik. A villamos hálózat felújításával egyidejűleg a 3 fázis is bekötésre került. A garázskapu és a kertkapu automata, távirányítóval működik. A vételár tartalmazza a beépített bútorokat, a többi berendezési tárgy és gép megegyezés szerint. A telek osztatlan közös tulajdonban van, használati megosztással. Az energetikai modernizálásnak köszönhetően a ház elképesztően alacsony rezsiköltséggel fenntartható (pl. gázszámla kb. 16.000Ft). Amennyiben kiváló minőségű, igényesen felújított otthont keres, hívjon bizalommal. Az ingatlan jelenleg is lakott, és időpontegyeztetést követően megtekinthető. AZ ÁR: 162.900.000.-Ft További kérdés esetén hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
télikert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince
mosókonyha
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
klíma
kandalló
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 391 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 391 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY