Eladó ház Győr, Szitásdomb 127 nm
Eladó ház Győr, Szitásdomb 127 nm
Eladó ház Győr, Szitásdomb 127 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8096817
Referenciaszám: 5576
Frissítve: ma

Győr eladó ikerház 3+3 fél szobás: 138,9 millió Ft

138,9 millió Ft
1 093 701 Ft/m²
127 m²
Alapterület
316 m²
Telek
3+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 123 Ft
Második évtől
550 145 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Exkluzív, modern stílusú ikerházi ingatlan eladó! Győr-Szitásdomb lakóparkban, 2018-ban 632 nm-es telken épült kétlakásos, kétszintes ikerház 127,49 nm lakóterű, 2 nappali + 4 hálószobás, 2 fürdőszobás, utcai bejáratos lakása 2 fszt-i és 2 tetőterasszal, udvari kocsibeállóval eladó. A fszt. alapterülete: 75,46 nm + 19 nm és 14 nm terasz Az emelet alapterülete: 52,03 nm + 6,77 nm és 36,2 nm tetőterasz Tagolása: földszinten - előtér, amerikai konyhás nappali étkezővel, szoba, szoba, fürdőszoba wc-vel, emeleten - közlekedő, szoba, szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba wc-vel A saját telek mérete 316 nm. A lakóház Porotherm 30 N+F főfalakkal, 8 cm homlokzati grafitos hőszigeteléssel, lapostetővel, betonfödémmel épült. 3 rétegű üveggel ellátott műanyag nyílászárókat építettek be, elektromos redőnnyel és rolós szúnyoghálóval szerelve. A terasz kijáratokhoz tolóajtók kerültek. A fűtést és a meleg víz ellátást Remeha típusú kondenzációs gázkazán biztosítja. A hőleadás minden helyiségben padlófűtéssel történik. A nyári hónapokban fúrt kútról működtetett mennyezet- és padlóhűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Az étkezőbe elektromos dekor kandalló került. A minőségi konyhabútor Gorenje gépekkel felszerelt: indukciós főzőlap, villanysütő, páraelszívó, 12 személyes mosogatógép, fagyasztós hűtőszekrény rendelkezésre áll. Az emeleti konyhabútor szintén gépesített: indukciós főzőlap, villanysütő, páraelszívó beépítésre került. A nappali mennyezetén hangulatvilágítás és minőségi mennyezeti lámpatestek találhatóak, melyek érintőkapcsolóval vezérelhetőek. A szobák laminált parketta, a többi helyiség kerámia burkolatot kapott. A tárolást beépített szekrények szolgálják (előszoba, 4 háló). A lépcső alatt háztartási helyiség került kialakításra. A földszinti fürdőszobában fürdőkád, az emeleti fürdőben üvegfalas tusoló szolgálja a kényelmet. A parkolás térkövezett udvari kocsibeállóval és a ház előtt megoldott. Igény esetén az utcafronti hálószoba garázzsá átalakítható. Az udvar parkosított, füvesített. Az öntözés fúrt kútról, automata öntözőrendszerrel megoldott. A két ház között tároló került kialakításra. A lakóház ikerházként épült, de a két épület különálló, közös faluk nincs, a hirdetett ingatlan az utcáról privát bejárattal rendelkezik. Infrastruktúrája kiváló, autóval Győr belvárosa átlagos forgalomnál 5 perc alatt elérhető. Az északi megkerülőn az Ipari park és az M1-es autópálya is könnyen megközelíthető. Tehermentes, azonnal beköltözhető ingatlan. Irányár: 138.900.000,- Ft (hiv. szám: 5576.)

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2018
Terasz:
76 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
kábeltévé
internet
bútorozatlan
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
kandalló
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernadett Tóth Panoráma Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernadett Tóth Panoráma Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY