Eladó ház Halásztelek 140 nm
Eladó ház Halásztelek 140 nm
Eladó ház Halásztelek 140 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8128141
Referenciaszám: M271967-4612508
Frissítve: 4 napja

Halásztelek eladó ikerház 4 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
713 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
474 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 935 Ft
Második évtől
395 676 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HALÁSZTELEK - ÚJTELEP, ELADÓ HÁZ! Halásztelek közkedvelt részén, Újtelepen ajánlok a figyelmébe egy 2004-ban épült aszfaltozott utcában található, tökéletes állapotú, 4 szobás, összesen 140 nm-es ikerházat. Az ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik, élhető terek és optimális helyiség-méretek és elosztás jellemzi. Az épület tégla szerkezetű, 10 cm dryvit szigeteléssel, cserép tetővel. A ház fűtéséről a gázkazán, 4 db hűtő-fűtő klíma gondoskodik, radiátoros hőleadással. A VÉTELÁRBA A TELJES BÚTORZAT IS BELETARTOZIK! ELŐNYÖK: 94nm-es nagyméretű fedett terasz, nagy teljesítményű klímák, műanyag hőszigetelt nyílászárók, beépített konyhabútor, igényes burkolatok, parkosított kert, elektromos kapu, öntözőrendszer, riasztó, biztonsági bejárati ajtó, a nyílászárók műanyag thermo ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. LOKÁCIÓ: Az ingatlant határoló utcák rendezettek és igényesek, a környéket és a közvetlen szomszédságot is családias légkör jellemzi. A buszmegállók gyalog pár perc alatt elérhetők, illetve a közelben található több bolt, orvosi rendelő, iskola, óvoda, tehát a ház infrastrukturális adottságai kiválóak. Az OTP Bank kedvezményes lakáshitelével és CSOK támogatással segítjük a vásárlását, egyedi kamatfeltételekkel és díjmentes ügyintézéssel. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését és szívesen megnézné, akkor hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hackenberger Rita Hackenberger Rita - OTPIP Szigetszentmiklós Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hackenberger Rita Hackenberger Rita - OTPIP Szigetszentmiklós Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY