Eladó ház Kartal 105 nm
Eladó ház Kartal 105 nm
Eladó ház Kartal 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7584064
Frissítve: 1 éve

Kartal eladó ikerház 5 szobás: 76 millió Ft

76 millió Ft
723 810 Ft/m²
105 m²
Alapterület
300 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 220 571 Ft
Második évtől
301 015 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kartal jelenleg legnépszerűbb, családias hangulatú részén, a Lehel utcában kiemelt ajánlatként eladó egy új építésű ikerház Szaldó elszámolással működő napelem rendszerrel, gépiesített konyhabútorral, fedett terasszal és több autó beállására alkalmas kerttel. Építésénél a precíz tervezést, a minőségi kivitelezést és prémium anyagok használatát helyezték előtérbe. A ház egy 300 négyzetméteres telken fekszik, 2022 év végén készült el, hasznos alapterülete 105 négyzetméter, kiváló kialakításának köszönhetően kényelmes életteret biztosít egy nagyobb család számára is. Elrendezését tekintve az alsó szinten található egy tágas amerikai konyhás nappali igényes, asztalos által tervezett beépített, gépiesített konyhabútorral, mely a vételár részét képezi, egy szoba, egy jól kihasználható előszoba, háztartási helyiség, egy kényelmes fürdőszoba fürdőkáddal és zuhanyzóval és egy mellékhelyiség. A nappaliból nyílik egy terasz, melynek polikarbonát fedése szintén a vételár részét képezi, ezen kívül a kertben található még egy 20 négyzetméteres fedett terasz. Az emeleten három darab hálószoba, egy kényelmes közlekedő és még egy mellékhelyiség került kialakításra. A fehérre festett falak, a színben harmonizáló burkolatok és a helyiségek megvilágítása a szabad berendezhetőséget biztosítják. Fűtését elektromos panelek biztosítják, a Szaldó - éves elszámolással rendelkező napelem rendszernek köszönhetően költségmentes elszámolás érhető el. Melegvíz-ellátása villanybojlerrel megoldott. A műanyag nyílászárók kombi redőnyökkel és szúnyoghálókkal vannak felszerelve. A ház rendelkezik továbbá egy inverteles klímával, további három előkészítése pedig megtörtént a riasztóval együtt. Az ingatlan téglaépítésű (30-a ytong), 8 cm-es szigeteléssel ellátott. A tető Bramach betoncseréppel fedett és szintén szigetelt. A tető mindkét síkján, összesen 25 darab napelem lett elhelyezve, 400 W-os teljesítménnyel, 10 kw-os inverterrel, mely 13 kw-ig bővíthető. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Vételára: 76.000.000 Ft. Kartal Pest megye északkeleti határán fekszik, Budapesttől mintegy 40 kilométerre északkeletre. A település ellátottsága megfelelő, megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges, élelmiszerboltok, drogéria, orvosi rendelő, fogászat, gyógyszertár, bölcsőde, iskola, óvoda, teniszpálya és lovas sportegyesület.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kertkapcsolatos
csendes
világos
amerikai konyha
terasz
beépített konyhabútor
hőszigetelt
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY