Eladó ház Mágocs 65 nm
Eladó ház Mágocs 65 nm
Eladó ház Mágocs 65 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8047362
Frissítve: 1 napja

Mágocs eladó ikerház 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
306 154 Ft/m²
65 m²
Alapterület
1217 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne a városi nyüzsgésből kiszakadni, kertészkedni, saját gyümölcsöt enni, közel lenni a természethez,esetleg vendégházat üzemeltetne? Itt a lehetőség, mert Baranya vármegyében, Mágocson eladóvá vált egy tégla falazatú, cserép héjazatú, betongerendás, masszív, 65 m²-es, kétszobás, nappali/étkezős, konyhával, kamrával, fürdőszobával, mosókonyhával rendelkező, csatornázott ikerház. 2016-ban teljes felújításon esett át a ház: a tető megújult (új tetőléc,új tetőfólia, új cserép héjazat), új víz-villany hálózat került kiépítésre, a régi elöregedett nyílászárókat korszerű, hőszigetelt ajtó, ablakok váltották fel, új fürdőszoba készült és a konyha modernizációja is ez időben valósult meg. A ház fűtése 3 féle módon lehetséges: cserépkályha, hűtő-fűtő klíma, Nobo elektromos fűtőpanel. A használati melegvíz előállítása a mosókonyhában elhelyezett villanybojler feladata. Az 1217 m²-es telken a gyümölcsfákon, tárolón, pincén kívül egy új kiülő is található. Amennyiben úgy gondolja, hogy itt a város szélében, a természettel harmóniában szeretne nyugodtan feltöltődni, de a város nyújtotta kényelmi szolgáltatásokról se szeretne lemondani, akkor megtalálta amit keres. Bikali Élménybirtok és Puchner Kastély 5 A Dombóvár ( 8 km) városhoz tartozó Gunarasi Strand- és Gyógyfürdő termálvizes gyógyhely 12 km távolságra van. FALUSI CSOK igénybe vehető! Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során. Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot! Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
G

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Városi Ingatlan Portál Városi Ingatlan Portál Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Városi Ingatlan Portál Városi Ingatlan Portál Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY