Eladó ház Mezőhegyes, 28-as major 62 nm
Eladó ház Mezőhegyes, 28-as major 62 nm
Eladó ház Mezőhegyes, 28-as major 62 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7841724
Feltöltve: 7 hónapja

Mezőhegyes eladó ikerház 2+1 fél szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
88 710 Ft/m²
62 m²
Alapterület
700 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Menekülés a természetbe, akár biogazdálkodást folytatni, állatokat tartani vagy egyszerűen csak kikapcsolódni biztonságban, természetet járni vagy lovagolni. MEZŐHEGYESEN, a Dél-Alföld régióban, Békés megyében, több termálfürdő közelében, pl. Makó, Orosháza-Gyopárosfürdő, kétszobás, 62 m2-es, komfortos ház, 200 négyszögöles (720 m2), bekerített telekkel eladó. Jó állapotú, masszív, teljesen száraz ház. Felépítése: előtér, külön kisszoba, 2 szoba, melyek egymásba és külön is nyílnak, nagy konyha, speiz, kádas fürdőszoba WC-vel. Víz, villany bevezetve. A padlás betonfödémes, a házból van a feljárata. Pince nincs, de a ház bejárata pár lépcső magasan található. Minden helyiség fűthető, fa/szén tüzelésű kályhával. A szennyvíz a majorsági óriási emésztőbe folyik. A ház kis ráfordítással csinosítható. A telek termőföldje gazdag, kitűnő bármilyen zöldség termesztésére. A telken több melléképület, a végében plusz 100 m2 terület az ingatlan tartozéka. A ház Újmezőhegyesen, a 28-as majorban, Mezőhegyes központjától 5 km-re található. Buszmegálló 80 m-re, ingyenes buszjárat a központba és a vasútállomáshoz. Budapesti vagy Budapest közeli kicsi, lakható, komfortos (víz, villany, fűtési lehetőség) lakásra/házikóra történő csere is érdekel. Telek/kert nem szükséges. Mezőhegyes Szeged-Makó-Orosháza-Gyula vonzáskörzetében található, a román határ közelében, Arad irányában. Budapesttől 230 km. Nevezetes a mezőhegyesi reprezentatív Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság, amely 230 éves műemléképületekben funkcionál. Fedett lovardája mellett gyógyító erejű, védett óriás platánfa található 1819-ből. Magassága 36 m, a lombsátor kb. 900 m2 földet takar.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
AA (2016-2023-as besorolás)
villany
víz
komfortos
kocsibeálló
kert
jó beosztású
csendes
melléképület
parabolaantenna
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dabis László
+36 31 327 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dabis László
+36 31 327 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY