Eladó ház Mosonmagyaróvár, Halászi lakópark 139 nm
Eladó ház Mosonmagyaróvár, Halászi lakópark 139 nm
Eladó ház Mosonmagyaróvár, Halászi lakópark 139 nm
Hirdetéskód: 7161570
Referenciaszám: M205336
Feltöltve: 17 napja

Mosonmagyaróvár eladó ikerház 4 szobás: 107,21 millió Ft

107,21 millió Ft
770 931 Ft/m²
139 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 311 138 Ft
Második évtől
424 612 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Moson-Sopron vármegyében, Mosonmagyaróváron a belváros közelében, prémium lakóövezetben magas minőségű kivitelezés mellett, egyedi stílusú , exkluzív külső megjelenésű, 2 lakásos új építésű családi lakóház, kitűnő lokációval, 2023. I. félévi átadással KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN eladó! Az családi ház egy összesen 1000 m2-es telken helyezkedik el, melyből egy kb 500 m2-es telekrészen épül a 2. jelű lakás. Az ingatlan 139,06 m2 hasznos alapterületű, 3 hálószobás, nappalis, fedett teraszos. Az épület főfalai 30-as Porotherm tégla falazóelem, hang gátló Wienerberger válaszfalakkal, Austrotherm hőszigeteléssel. Három rétegű hő és hangszigetelő antracit színű műanyag nyílászárók, belső reluxával. Az épület fűtési hőenergiáját és meleg víz ellátását levegős hőszivattyú biztosítja . A hő leadó rendszer padló -fal fűtési rendszer épületgépész terv szerint. A tartalék fűtést elektromos infra panel biztosítja. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik, illetve a telekhányadot is tartalmazza. A belvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően a környéken magas szintű szolgáltatások érhetők el, legyen szó vásárlásról, szórakozásról, kultúráról, oktatásról, egészségügyről. Részletes műszaki dokumentációért, bővebb információért vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján! A feltöltött képek csak illusztráció!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Terasz:
8,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komádi Csaba Győr Bartók Béla utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komádi Csaba Győr Bartók Béla utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY