Eladó ház Nyíregyháza 153 nm
Eladó ház Nyíregyháza 153 nm
Eladó ház Nyíregyháza 153 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7245040
Referenciaszám: HZ094645
Feltöltve: 7 napja

Nyíregyháza eladó ikerház 4 szobás: 80 millió Ft

80 millió Ft
521 376 Ft/m²
153 m²
Alapterület
703 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 232 180 Ft
Második évtől
316 858 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza-Borbánya kedvelt utcájában eladó egy 123.74 nm-es, (+ 29,70 DUPLA GARÁZS+16,48 FEDETT TERASZ), nappali - amerikai konyhás + 3 szobás,  új építésű ikerház!Az ingatlan főbb jellemzői:. A tervezett épület két lakást tartalmaz, földszintes kialakítással.- A tervezett épület két lakást tartalmaz, földszintes kialakítással. A garázsokon kívül mindkét lakásban három hálószobát, egy légterű nappali-étkező-konyhát, valamint egy fürdőszobát, külön WC-t és háztartási helyiséget találunk. Mindkét lakás esetében egy hálószoba a többitől elkülönülve saját gardróbbal és zuhanyzó-WC-vel kerül kialakításra. Az 1. lakásban kelet felé a garázs, a bejárat és a szülői hálószoba fordul, az egy légterű nappali tartózkodás terei, valamint további két hálószoba délre nyílnak, a vizes helyiségek észak és nyugat felé néznek.- A homlokzati felületképzés világos beige (RAL1013) sötétebb (RAL1001) betétekkel, a nyílászárók fehér (RAL9016) színűműanyag és acél szerkezetek, a bádogozási munkák vörösbarna (RAL3009) horganyzott acéllemezből készülnek, a tetőfedés barna hullámos betoncserép.- A teherhordó és válasz falazat üreges égetett agyag elemekből épül, a födémek előregyártott vb. gerendás szerkezetek. Alakások fűtése a háztartási helyiségben elhelyezett kombi gázkazánnal történik. (radiátor+padlófűtés) A homlokzati teherhordó falak 30 cm vastagságban készülnek 15 cm homlokzati szigeteléssel.- Szobákban laminált padló, többi helyiségben kerámia burkolat kerül elhelyezésre.- A garázson bordázott, motoros működtetésű, szekcionált garázskapu kerül elhelyezésre.Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését kérem keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Erkély:
16,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 579 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Lehóczki Mihály
+36 30 579 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.