Eladó ház Őrbottyán 140 nm
Eladó ház Őrbottyán 140 nm
Eladó ház Őrbottyán 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7962357
Referenciaszám: 270_gyf
Frissítve: 13 napja

Őrbottyán eladó ikerház 5 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
607 143 Ft/m²
140 m²
Alapterület
500 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Őrbottyániban, Veresegyháztól csupán 5 méterrel eladásra kínálok egy 1000 nm-es telekre tervezett ikerházat. Az átadás 2024 nyarára tervezzük. Jelenleg szabadon lehet választani az első és a hátsó ingatlan közül. Mindkét ingatlan 140 nm, földszinti + tetőtéri beépítés. A földszinten tágas amerikai konyhás nappali, garázs (elektromos garázsajtó), mellékhelyiség és zuhanyzós fürdőszoba kerül kialakításra, míg az emeleten 4 hálószoba és egy fürdőszoba káddal. Az ingatlanok sáv alapra épülnek, 30-as PHT téglából, 15 cm szigeteléssel, 3 rétegű műanyag nyílászáró, Tondach betoncserép fedéssel. Az ingatlan fűtését Ariston gázkazán biztosítja, az alsó szinten padlófűtés, felső szinten lapradiátor a hő leadó. Igény szerint hőszivattyús fűtést is ki lehet alakítani. Az ingatlanba 3 db klímakiállás kerül kialakításra a klímákat a vételár nem tartalmazza. A vételár tartalmazza a kulcsrakész állapotot bele értve a terasz és az erély korlátainak kialakítását és a műszaki leírtaknak megfelelően: Hidegburkolat 6.000 Ft-ig Meleg burkolat 4.500 Ft-ig Fagyálló burkolat 6.000 Ft-ig Szaniterek 20.000 Ft-ig WC+ kézmosó 15.000 Ft-ig Kád 40.000 Ft-ig Ha igény van magasabb minőségi felszereltségre természetesen kivitelezhető. Az első és a hátsó ikrek egy fa szerkezetű fallal lesznek összekötve, amit használatbavétel után le lehet bontani, így teljesen különállóak. A kert területük kicsiben eltérő lesz a hátsó javára. A környék csendes az út aszfaltozott, egészségügyi sétán belül vonat S71 /G71-es Budapest nyugati pu Vác között közlekedik, 394 busz Csomád és Püspökhatvan közözz érintve Veresegyházát, 452 busz pedig Őrbottyán és Gödöllő között szintén érintve Veresegyházát. Az építető megbízható és rengeteg referenciával rendelkezik. Az ikrek tervei már egyszer nagy sikert arattak Gödöllőn, ezeknek a házaknak a képeit és videóját osztom meg. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, mert egy ilyen csodás helyen képzeli el a családja életét, hívjon bizalommal akár hátvégén is. Ha hitelre lenne szüksége irodánk gyorsan, hatékonyan és díjmentesen segít az ügyintézésben, ezen ügyvéd ajánlásában.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A+
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kómár-Benke Nikoletta Smaragdliget Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 396 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kómár-Benke Nikoletta Smaragdliget Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 396 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY