Eladó ház Oroszlány 61 nm
Eladó ház Oroszlány 61 nm
Eladó ház Oroszlány 61 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8084692
Referenciaszám: 711900023
Frissítve: 12 napja

Oroszlány eladó ikerház 2+1 fél szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
572 131 Ft/m²
61 m²
Alapterület
765 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Oroszlány igazán kedvelt, csendes, családi házas környékén a Bányász körúton eladó egy iker építésű családi ház. Ritkán van itt eladó ingatlan, ne maradj le róla! Az ingatlan 765 m2-es telken épült, és a telek az Eszterházy utca felől is megközelíthető.   A telken található kerti csap, garázs -mely alatt tárolásra alkalmas pice található, nyári konyha, tárolók, pince és egy téglából épült ház, mely 61.5 m2 alapterületű, és iker építéssel készült. A házba belépve egy üveges, zárt verandára érkezünk. Innen egy folyosóról nyílik a fürdőszoba, két szoba, a pince le-, a padlás feljáró és a konyha. A konyhából spejz nyílik. A házban a melegvizet villanybojler állítja elő, fűtése radiátorokkal szerelt központi fűtés - ami a pincében található vegyes tüzelésű kazánról működik. Gázcsonk a telken található! Alternatív fűtési lehetőségként wifi kapcsolatról is vezérelhető villany fűtőpanelek lettek felszerelve. A ház ablakai hőszigetelt műanyagokra lett már cserélve. A ház beton alapra és beton födémmel épült, igény esetén hozzáépíthető földszinti illetve tetőteres elrendezéssel is.  A fürdőszobában zuhanykabin lett kialakítva, és a wc csésze is itt található. Az ingatlan állapota lakható, de modernizálásra szorul. Azonnal birtokba vehető, tehermentes! Az udvaron gyümölcsfák, szőlőtőkék, és rózsák, évelő virágzó növények és egy ginko-biloba fa is találhatóak. Az ár irányár, és az ingatlan a hét bármely napján megtekinthető, keress bizalommal kérdés vagy megtekintési igény esetén!  

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
garázs
internet
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Linda Tóth Linda Az iroda összes hirdetése
+36 70 277 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Linda Tóth Linda Az iroda összes hirdetése
+36 70 277 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY