Eladó ház Pécel, Kelő lakópark 120 nm
Eladó ház Pécel, Kelő lakópark 120 nm
Eladó ház Pécel, Kelő lakópark 120 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7820482
Referenciaszám: H471315
Frissítve: 30 napja

Pécel eladó ikerház 4 szobás: 69,8 millió Ft

69,8 millió Ft
581 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
388 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 577 Ft
Második évtől
276 459 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécelen a Kelő lakóparkban, egy bruttó 160 m-es, 2 hálószobás + 1 nappalis-konyhás, valamint egy ablakos félszuterén szinttel rendelkező ikerházfél várja új tulajdonosát Az ingatlan kiváló állapotú, 2008-ban épült, szigetelt, nagy méretű 2 rétegű hőszigetelő nyílászárókkal van ellátva. A nappaliból a Budai hegyekre tekintő panorámás kilátás tárul elénk. Az otthon melegét gázcirkó rendszer (padlófűtés) biztosítja. A beépített tágas konyha a nappalival egy légtérben található. A fürdőszoba sarokkáddal, zuhanyzóval, wc -vel ellátott míg a vendégek számára külön mosdó helység található. Az alsó szint ablakokkal ellátott, jelenleg garázsként és tárolóként funkcionál, de adottságainak köszönhetően kisebb befektetéssel kialakítható egy 80 m² hasznos alapterületű lakás is. A felső szintről a szuterénba kiépített lépcsős lejárat vezet, illetve az udvarról a távirányítású, hőszigetelt garázskapun keresztül lehet bejutni. Az ikerházfelek teljesen elszeparáltak, hiszen külön utcáról nyílnak így mindkét félnek másik utcáról van a bejárata. A kert tágas, 388 m²-es (18,5X21m), saját ízlésre alakítható. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: az M0 felhajtó 2-3 percre van, a helyi buszmegálló pedig szintén 2-3 perc sétára, mellyel az Örs Vezér térre juthatunk. Biztonságos, többnyire új családi házas övezet. Kiváló lehetőség pároknak, családoknak, és két generációs családok számára is. Az ingatlan per és tehermentes, rugalmasan megtekinthető. Nézze meg személyesen is, várom a hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozma Balázs Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozma Balázs Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY