Eladó ház Pilisborosjenő 181 nm
Eladó ház Pilisborosjenő 181 nm
Eladó ház Pilisborosjenő 181 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7875710
Referenciaszám: U0045543
Frissítve: 15 napja

Pilisborosjenő eladó ikerház 4 szobás: 189,9 millió Ft

189,9 millió Ft
1 049 171 Ft/m²
181 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 551 138 Ft
Második évtől
752 142 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pilisborosjenőn újépítésű ikerházfél eladó! Az ingatlan 181 nm-es, háromszintes, nappali + 3 hálós (de könnyen 4 hálóssá alakítható) panorámás, déli fekvésű, hatalmas garázzsal rendelkezik, 400 nm saját telken fekszik. Az utca kimondottan csendes, ahol kizárólag újépítésű házak épültek. Az épület műszakilag és energetikailag is magas szintű elvárásokkal épült: geotermikus hőszivattyús felületfűtés-hűtés, H tarifás mérő, elektromos redőnyök, riasztó, légtechnika és napelem előkészítés. A korszerű megoldások garantálják az alacsony rezsit. Jelenlegi készültségi fok 85%-os, az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik. Alagsor: kétállásos fűtött garázs, gépészeti helyiség, tároló, (akár egy külön lakószoba vagy konditerem is kialakítható). Földszint: előtér, kertkapcsolatos amerikai konyha +nappali +étkező, fürdő, wc, (plusz egy szoba kialakítható), kamra, erkély. Emelet: előtér, 3 hálószoba, fürdő, wc, erkély, ami két szobából is elérhető. Pilisborosjenő zsákfalu a Nagy-Kevély alatt, az erdei környezet és a csend miatt kedvelt cél az otthonkeresők körében. A környezet kiváló, csendes, jól megközelíthető, közelben turista útvonalak. Gyalogtávolságra újonnan átadott általános iskola, Waldorf általános iskola, Waldorf-, és új önkormányzati óvoda és bölcsöde, orvosi rendelő, buszmegálló, bevásárlási lehetőség szintén a közelben elérhetőek. Az új építésű ingatlanokra vonatkozó kedvezmények, CSOK igénybe vehetőek.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
8 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
A++
villany
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Attila Otthon Centrum - III. kerület - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Attila Otthon Centrum - III. kerület - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY