Eladó ház Szakáld 115 nm
Eladó ház Szakáld 115 nm
Eladó ház Szakáld 115 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8088578
Referenciaszám: M272857
Feltöltve: 12 napja

Szakáld eladó ikerház 3 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
130 435 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1022 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 534 Ft
Második évtől
59 411 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Miskolctól 27 km-re, Tiszaújvárostól 16 km-re Szakáld településen kínálok megvételre egy szerkezetkész 115 m2-es szilikátból épült ikerházat. A ház nagyon jó elosztású, tágas terek jellemzik. Az alsó szinten található egy nagy nappali rész, egy tágas étkező-konyha. Innen vezet egy lépcső a ház alatt lévő nagy pincébe. Erről a szintről jutunk fel pár lépcsőn a felső szintre. Itt 2 szobát, egy fürdőszobát és külön WC-t alakítottak ki. A vizes helyiségekben lerakták a padlófűtéshez szükséges vezetékeket. A tetőn cserép van. A kert felől lehet beállni a tágas 21,3 m2-es garázsba. A kert fűvel és pici több száz fenyőfával telepített, melyek eladásából később nagy haszna lehet a vevőnek. Az ingatlan nagyon jó részen van, amennyiben befejezi a házat befektetőként vagy akár magánszemélyként, egy értékes ingatlan tulajdonosa lesz a településen. Mivel a ház szerkezetkész, az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja ki a házat belülről. A víz, szennyvíz és a gázcsonk közvetlenül a ház előtt, telken belül található. Megtekintésért, részletekért hívjon a hirdetésben szereplő telefonszámon. Vásárláshoz szükséges ingyenes pénzügyi tanácsadással és ügyintézéssel áll irodánk kiváló pénzügyi szakembere a vevő/k rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélküli
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Emese Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 637 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Emese Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 637 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY