Eladó ház Szeged, Újszeged 149 nm
Eladó ház Szeged, Újszeged 149 nm
Eladó ház Szeged, Újszeged 149 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7225506
Frissítve: 1 éve

Szeged eladó ikerház 4 szobás: 111 millió Ft

111 millió Ft
744 966 Ft/m²
149 m²
Alapterület
375 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 322 150 Ft
Második évtől
439 641 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újépítésű, 149 m2-es ikerház Újszeged legújabb és legkülönlegesebb lakóövezetében, a töltés mellett, a Tisza közvetlen közelében. Az exkluzív lokációt a ház igényes kivitelezése és különleges homlokzati kialakítás (travertini mészkő és kompozitlemez burkolat) teszi egyedivé. A tervezésnél külön hangsúlyt fektettek a ház élhető, kényelmes alaprajzi kialakítására. Tágas amerikai konyhás nappali és 3 hálószoba található benne, kiegészülve – egy modern család igényeit kielégítő – két fürdőszobával, külön mellékhelyiségekkel és egy háztartási helyiséggel.  A ház kétszintes, lapostetős kialakítású, így az emeleti részen sincsenek ferde falsíkok. A szobákhoz terasz illetve erkélyek tartoznak. A ház alsó szintjén egyállásos garázs van, ami előtt is lehet parkolni az előkertben. A hátsó kertrész kényelmes pihenőkert méretű, melynek látványa a nappaliból és a fenti legnagyobb hálószobából is élvezhető. Az ikerház összesen 750 m2-es telken található, a töltés mellett, a lakáshoz tartozó telekrész 375 m2 (20 m a teljes utcafront, 37 m telekmélység). Műszakilag kiváló minőség jellemzi, tégla falak, 20 cm-es hőszigetelés, magas kategóriás műanyag nyílászárók (fa színű). A lakások emelt szerkezetkész állapotban kerülnek átadásra (fűtés alapszereléssel) de igény szerint a kulcsrakész befejezést is vállalja a kivitelező. A kivitelezés 2021. novemberében megindult.  Az átadás 2022 év végén lesz.  

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Építés alatt
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
luxus
saját parkoló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
panoráma
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bobkó Judit ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 432 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bobkó Judit ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 432 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY