Eladó ház Székesfehérvár, Harmatosvölgy 208 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Harmatosvölgy 208 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Harmatosvölgy 208 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7526043
Referenciaszám: M228626
Feltöltve: 16 napja

Székesfehérvár eladó ikerház 5 szobás: 140,68 millió Ft

140,68 millió Ft
931 630 Ft/m²
208 m²
Alapterület
800 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 278 Ft
Második évtől
557 179 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvár méltán népszerű kertvárosias részén, Maroshegy újépítésű lakóövezetében eladó ez a saroktelken elhelyezkedő duplakomfortos ikerház. A beruházás során mindössze két, egy lakásos lakóépületet építettek a szabályos téglalap alakú ízlésesen parkosítható telekre. A besorolás alapján ikerházak, de a végső és teljes kivitelezés után a két különálló épületből álló házak csak egy közös tarolóval kapcsolódnak majd egymáshoz. Az ingatlan praktikusan a telek hosszirányára merőlegesen lett megépítve ennek oka az a tudatos tervezés minek eredményeképpen az otthonok tájolása a téli-, és nyári napsütést figyelembe véve a legkedvezőbb lett. A meghirdetett lakás kétszintes, amihez 200 m2 alapterületű parkosított kert tartozik a gyermekek és grill parti kedvelők örömére. A terület jól megközelíthető, a közelben buszmegálló, bevásárló központ, iskola, óvoda, babauszoda, bölcsőde, orvosi rendelő is megtalálható és az autópálya is pár perc alatt elérhető. A telek számos előnye közül az egyik, hogy teljesen külön személyi bejárót és autóbeállót használhatnak a leendő lakók. A gondosan tervezett, élhető terekkel kialakított ikerház ezen lakása, 151 m2 hasznos alapterületű, 21 m2- es garázzsal és 15 m2-es terasszal rendelkezik. A tágas amerikai konyha, a napfényes nappali, a négy szoba, a két gardrób, a két fürdőszoba és a praktikus háztartási helyiség is a leendő akár 4-6 fős család kényelmét szolgálhatja. A modern építészeti és műszaki megoldások garantálják a minőségi megvalósítást. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően napfényes, jól körbe napozott, aminek óriási előnye lesz a téli hónapokban. A meleget modern elektromos fűtőrendszer biztosítja, ami Zöld Otthon besorolásúvá teszi az ingatlant. A házat a kitűnő referenciákkal rendelkező kivitelező kulcsrakész állapotban adja át, DE AZ INGATLAN SZERKEZETKÉSZ ÁLLAPOTBAN IS MEGVÁSÁROLHATÓ, HOGY AZ ÚJ TULAJDONOS AZ IGÉNYEI SZERINT FEJEZHESSE BE AZ INGATLANT. A TELJES ÁR tartalmazza a minőségi hideg-meleg burkolatokat, hőszigetelt külső-, és belső nyílászárókat, a szanitereket és a modern fűtés rendszert. A homlokzati falak kellő vastagságú hőszigetelésűek. A háromrétegű nyílászárók fokozott légzárású, hőszigetelő üvegezésű műanyag nyílászárók. A burkolatok magas kopásálló minőségi anyagokból kerültek kiválasztásra. A finanszírozásban bankcsoporti hátterünk nyújtja a legkedvezőbb -akár egyedi- ajánlatokat! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez egészen a végső birtokba adásig. Hívjon és örömmel szervezünk egy helyszíni bejárást, ahol megismerheti a környék számtalan előnyét és megtekintheti az építkezés jelenlegi állását!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bertók Ferenc Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bertók Ferenc Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY