Eladó ház Tahitótfalu 115 nm
Eladó ház Tahitótfalu 115 nm
Eladó ház Tahitótfalu 115 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7436695
Referenciaszám: U0043401
Feltöltve: 8 napja

Tahitótfalu eladó ikerház 5 szobás: 86,9 millió Ft

86,9 millió Ft
755 652 Ft/m²
115 m²
Alapterület
332 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 206 Ft
Második évtől
344 187 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** ÚJ ÉPÍTÉSŰ, MAGAS MINŐSÉGŰ, 5 SZOBÁS OTTHON, NAPELEM RENDSZERREL A SZENTENDREI SZIGETEN *** Vásárlás esetén kisebb értékű ingatlan (lakás, üzlethelyiség) beszámítása is lehetséges, opcionálisan kettő is. Tahitótfalu lakóövezeti részén, a Szentendrei szigeten, új építésű, 115 nm-es, 5 szobás, ikerház, 332 nm-es saját telekrésszel, gépkocsi beállóval, elektromos fűtésrendszerrel, 8 kW-os napelem rendszerrel eladó. A ház jelenleg szerkezetkész állapotban várja, hogy a végső állapot az új tulajdonos igénye és ízlése szerint kerüljön kialakításra, befejezésre. Az ingatlan magas minőségben készül, a ház közvetlen szomszédjában referenciaként azonos ikerházak megtekinthetőek. A házban tágas amerikai konyhás nappali + 4 szoba került kialakításra, továbbá mindkét szinten helyett kapott fürdőszoba is. A földszinten a nappaliból lesz megközelíthető a tágas (23 nm) terasz, valamint ezen a szinten kamra és tároló is áll az új tulajdonos rendelkezésére. Az emeleten a fürdőszoba mellett további 3 szoba kapott helyet. A telken belül 2 autó számára kerül kialakításra beálló. A ház fenntartási költségei különösen kedvezőek lesznek, köszönhetően a magas műszaki tartalomnak, az elektromos fűtésrendszernek, a 8 kW-os szaldós elszámolású napelem rendszernek, és a kiváló minőségű anyagoknak amit a kivitelezés során használtak. Műszaki adatok: 30 cm porotherm tégla 15 cm dryvit grafit szigetelés 3 rétegű műanyag nyílászárók 8 kw-os napelem rendszer Elektromos fűtésrendszer (padlefűtés és fűtőpanelek) Hűtő-fűtő klímák Beépített konyhabútor, konyhagépekkel A fűtésrendszer igény esetén módosítható. Burkolatok, szaniterek, belső nyílászárók választhatóak. A településen kitűnő az infrastruktúra, oktatási intézmények a közelben, számos bevásárlási lehetőség elérhető, orvosi rendelők, gyógyszertár, cukrászda is pár perc távolságra. Olyan igényes, új tulajdonost keresünk, aki értékeli a magas minőséget, a precíz kivitelezést és élvezni kívánja a ház nyújtotta kényelmet és előnyöket a kivételes hangulatú Dunakanyarban. A ház ára a kulcsrakész állapotra vonatkozik! További információkért és megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Terasz:
23 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csatlós Fruzsina Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csatlós Fruzsina Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY