Eladó ház Téglás 80 nm
Eladó ház Téglás 80 nm
Eladó ház Téglás 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8049806
Referenciaszám: M272320
Frissítve: 12 napja

Téglás eladó ikerház 3 szobás: 31 millió Ft

31 millió Ft
387 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
730 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 89 970 Ft
Második évtől
122 782 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tégláson Eladó egy bruttó 80 nm-es ikerház, hozzá tartozó 730 nm-es telekterülettel! Főbb műszaki paraméterei: A ház 1997-ben épült beton alapon, tégla falazattal, fa gerenda födém, mely cseréptető borítást kapott. Nyílászárói és bejárati ajtaja műanyag hőszigetelt, ablakok redőnnyel ellátva! Tető 10 cm-es szigetelés, kívűlről a hátulját kívéve, 12 cm szigeteléssel lett ellátva. Felújításra került még a kémény, villanyhálózat, szennyvízbekötés, illetve a kazán az elmúlt években! Jelenlegi kialakítása szerint a következő helyiségekből tevődik össze: egy terasz ahonnan belépünk egy tágas nappali- étkező részbe, konyha, 2 külön nyíló szoba, kamra ahol a fatüzelésű kazán is található, fürdőszoba és WC külön bejárattal! Az otthon melegéről kazán gondoskodik lapradiátoros hőleadással, melegvízellátását villanyboyler biztsosítja! A házba minden közmű meg található, villanyhálózat 20 Amper, kivéve a gáz ami az utcában van, igény esetén bekötetthető. Az ingatlan jelenlegi állapotában azonnal költözhető és lakható állapotú egy tisztasági festést követően! A kert lehetőséget nyújt a gyerekek és felnőttek együttes kikapcsolódására. Csendes, nyugodt, jó szomszédsággal rendelkező utcában található, a Kossuth utcától 700m-re! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Julianna Renáta Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Julianna Renáta Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY