Eladó ház Tokodaltáró 70 nm
Eladó ház Tokodaltáró 70 nm
Eladó ház Tokodaltáró 70 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8124599
Referenciaszám: 712300088
Feltöltve: 29 napja

Tokodaltáró eladó ikerház 2 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
512 857 Ft/m²
70 m²
Alapterület
619 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 191 Ft
Második évtől
142 190 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Tokodaltárón egy ikerházat. A 619 nm-es telek teljesen önálló, 1/1-es tulajdonú, körbekerített. Az utcafronti kerítést nemrégiben készítették.  A lakóház a 70-es években épült téglából. Jelenlegi tulajdonosai az elmúlt években folyamatosan korszerűsítették, melynek keretein belül kicserélték a villany- és vízvezetéket, műanyag nyílászárókat építettek be, felújították a tetőt. Cserélték a szükséges léceket, ereszcsatornát helyeztek fel. Már csak a külső hőszigetelés, színezés hiányzik, melyet a leendő tulajdonos saját igényei szerint kivitelezhet. A hasznos alapterület 70 nm, ahol helyet kapott kettő szoba, egy konyha, egy étkező-nappali, egy előszoba, egy fürdőszoba és egy egyéb helyiség, mely kisebb ráfordítással lakószobává alakítható. A szobákat laminált padlóval, a többi helyiséget járólappal burkolták. Az otthon melegéről egy vízteres kandalló gondoskodik, radiátoros hőleadással. A bejárat előtt egy nagy méretű terasz van, mely lefedésével, esetleges beépítésével további lakótér nyerhető. Az épület egy része alatt kb 25 nm-es pince húzódik. A tűzifát a ház melletti melléképületben tárolják. Az udvaron álló mászóka-hintát is a vevő rendelkezésére bocsátják. Óvoda, iskola, buszmegálló, posta, üzletek, piac sétatávolságra elérhetőek. Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Irodánk teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére. Az ingatlanra CSOK igényelhető.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY