Eladó ház Törökbálint 127 nm
Eladó ház Törökbálint 127 nm
Eladó ház Törökbálint 127 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7842059
Referenciaszám: 304910
Frissítve: 1 hónapja

Törökbálint eladó ikerház 4+1 fél szobás: 145,95 millió Ft

145,95 millió Ft
1 149 213 Ft/m²
127 m²
Alapterület
50 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 423 584 Ft
Második évtől
578 068 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Törökbálint központjában megvásárolható egy energiatakarékos 127 nm-es kétszintes N+ 3 hálószobás dupla komfortos ikerházfél,saját kertrésszel és 2 db felszíni beállóval 145,95 M Ft-ért. A földszinten az előszobából nyílik egy vendégmosdó,kamra és háztartási helység. A nappali-étkező-konyha rendkívül tágas,közel 45 nm,innen jutunk ki a 15 nm-es teraszra és kb. 30 nm-es privát kertbe. A nappaliban plusz egy dolgozó szoba leválasztása is megoldható. Az emeleten 3 db hálószoba 2 fürdőszoba és 2 gardrób kapott helyet. 2 háló erkélykapcsolatos,melyből az egyik,szülői háló saját fürdővel és gardróbbal rendelkezik. Az ingatlanban gazdaságos mennyezeti hűtő és padlő fűtő hőszivattyú lett kiépítve,így a rezsi a H tarifának köszönhetően igen alacsony. Minden ablakon elektromos alumínium redőny található. A vevő a lakás következő elemeit választhatja meg: burkolatok, szaniterek, belső ajtók. Továbbá belsőépítészeti szolgáltatást díjmentesen biztosítja a Beruházó. A meghirdetett ár a konyhát, illetve a burkolatok, szaniterek, konnektorok, lámpatestek anyagköltségét nem tartalmazza, ezek munkadíjait viszont igen,valamint nem tartalmazza az 5% ÁFÁT! Parkolás udvaron belül 2 db autó számára biztosított. A környéken gyalogosan elérhető: buszmegálló,boltok,gyógyszertár,orvosi rendelő,művelődési központ. Iskola,óvoda pár percre van. Az Építtető megbízható,prémium minőségben épít,országos referenciával rendelkezik. További információért,megtekintéssel kapcsolatban várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
A++
duplakomfortos
panoráma
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa-Bakonyvári Noémi MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 852 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa-Bakonyvári Noémi MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 852 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY