Eladó ház Úrhida 125 nm
Eladó ház Úrhida 125 nm
Eladó ház Úrhida 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7456054
Referenciaszám: U0043520
Feltöltve: 8 napja

Úrhida eladó ikerház 4 szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
624 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
540 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 226 376 Ft
Második évtől
308 937 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TÁGAS MÉRETŰ ÚJ ÉPÍTÉSŰ OTTHON SZÉKESFEHÉRVÁR KÖZVETLEN AGGLOMERÁCIÓJÁBAN AZONNAL BIRTOKBAVEHETŐ ÁLLAPOTBAN. - Korszerű, energiatakarékos otthon - Csendes, újépítésű lakókörnyezet - Tágas méretű telekrész - Hősszivattyús fűtésrendszer - Légkondicionáló berendezés - Minőségi hideg-meleg burkolatok - Automatizált kerítés és garázs kapu - Kaputelefon - Kerítéssel körbekerített saját használatú telekrész Úrhida csendes utcájában, új építésű lakókörnyezetben helyezkedik el a képeken látható 125 négyzetméter alapterülettel rendelkező ingatlan. Az ingatlan egy két lakást magában foglaló ikerház utcafronttal rendelkező első lakóegysége. Az ingatlanhoz 540 négyzetméter kizárólagos használatú telekméret tartozik, amely méretének köszönhetően lehetőséget biztosít a kert szélesebb körű kihasználására. A 125 négyzetméter alapterületű lakótér kényelmesen kihasználható, tágas tereket eredményez. A közös életteret 40 négyzetméter alapterületű nappali-étkező-konyha biztosítja, melyhez 12 négyzetméter fedett terasz kapcsolódik. Az alapterület magában foglal többek között három hálószobát és egy tágas mérettel rendelkező fürdőszobát. A praktikusan kialakított háztartási helyiség biztosít teret a gépészet és a háztartási gépek számára. Az ingatlan fűtését hőszivattyús fűtési rendszer biztosítja, továbbá kiépítésre kerül gázcirkó kazánnal történő fűtésrendszer is, amely a gazdaságossági szempontok figyelembevételével igény szerint kombinálható a hősszivattyús fűtésrendszerrel. További fűtési alternatívaként kandalló és cserépkályha beépítésére alkalmas kémény is rendelkezésre áll. A lakáshoz garázs tartozik. A telekrész kerítéssel körbehatárolt a teljes elkülönülést biztosítva. Kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akiknek fontos az időtálló minőség és egy modern életvitelre alkalmas otthont szeretnének. Úrhida folyamatos fejlődése elsősorban jó elhelyezkedésének köszönhető, mivel Székesfehérvártól mindössze 5 km-re található. Folyamatosan növekvő, fiatalos összetételű lakosság jellemzi. A sok újépítésű ingatlan a község fejlődő arculatát hangsúlyozza. Kedvelt a gyermekes családok és a vidéki nyugalomra vágyók körében. Bővebb műszaki és egyéb információért várom jelentkezését! Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, áll ügyfelei rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jankovics Szilvia Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jankovics Szilvia Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY