Eladó ház Velence 27 nm
Eladó ház Velence 27 nm
Eladó ház Velence 27 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7395053
Referenciaszám: HZ055861
Feltöltve: 17 napja

Velence eladó ikerház 2 szobás: 30,7 millió Ft

30,7 millió Ft
1 137 037 Ft/m²
27 m²
Alapterület
232 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 89 099 Ft
Második évtől
121 594 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Velencei kényelem közel a Tóhoz!Velence közkedvelt városrészében eladó egy teljesen korszerűsített ikerház,  kertkapcsolattal. Néhány lépésre a tótól és rövid sétányira a Velence Spa-tól és a vasútállomástól. Olyan közel a Velencei-tó, hogy érezni a víz illatát. Könnyen és egyszerűen megközelíthető a gyógyszertár, a posta, pékség, élelmiszerboltok. Akárcsak az iskolák, óvodák.A 250 cm belmagasság, 27 m2 lakóterület telek: 232m2 , 2 szobával, 1 fürdőszobával, konyhával, és kettő tágas terasszal. Az 50-es években téglából épült stabil struktúrájú  ikerház teljesen új zsindely fedést kap.A homlokzati felületeken 2022-ben mindenütt szúnyoghálós, redőnyös hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, a hőháztartást és a hangszigetelést grafitos szigetelés biztosítja. A ház jóleső melegét télen, és hűtését nyáron,split klímák garantálják. Az udvaron, melyet részben szilárd burkolat, részben zöld gyep borít, melléképület, kerti tusoló, és egy kerti sütögető kap helyet.Gépjárművünkkel a parkolás akár az udvarban, akár a ház előtt, a részünkre szolgáló parkolóhelyen biztosított.Amennyiben hirdetésünk, vagy bármely kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal!BANKFÜGGETLEN pénzügyi szakértőnk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Több éves szakmai tapasztalattal várjuk , előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Csilla Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Csilla Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY