Eladó telek Böhönye 350 nm
Eladó telek Böhönye 350 nm
Eladó telek Böhönye 350 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7243133
Referenciaszám: 155494
Feltöltve: 18 napja

Böhönye eladó ipari telek 4546 m² telekterületű: 35 millió Ft

35 millió Ft
7 700 Ft/m²
4546 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 103 058 Ft
Második évtől
139 677 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja a 155494. sz. jó statikai állapotú malomépületet,  kellemes környezetben, több irányú lehetőséggel, Böhönye határában. Az ipari létesítmény Böhönye határában, közel a főúthoz, de attól elszeparált csendes nyugodt környezetben található.  Környezete kerítéssel  körbezárt amelyet tekintélyes, csoda szép nyírfák tesznek nyáron kellemessé.   Egy kis tereprendezéssel, örökzöldekkel virágos növényekkel varázslatos park kialakítására alkalmas, turisztikai beruházás esetén. Bevezető út felőli oldalon a kerítés mellett,  közterületen parkoló helyezkedik. Maga a malomépület közvetlen az út mentén egyik fele egyszintes hosszú épületsor, másik fele kétszintes, meglepően jó állapotban megmaradt egyedi karakteres egykor szebb időket megélt épület. Az idők során több feladatot is ellátott telep tartalmaz kisebb felújítandó tárolót, hozzáépített mérlegházat, és egy részben megépített  kolosszus méretű tárolót, akár egy nagy raktár , vagy üzem kialakítására alkalmas épületet. A nagy épületen belül több nagyobb tér található, köztük tusolókkal kialakított fürdő, és külön kialakított illemhelyek. Emeleti része részben kialakított , lehetőséget nyújt egy felső szint létesítésére. Különleges nagy méretű kazán biztosított szebb időkben meleget, nagy ablakok pedig Kelet Nyugati fekvése miatt napfényes világost. Egyszintes részén alkalmasint irodák működtek kialakításuk miatt, akár kis üzletként is hasznosíthatók. Áram ellátása szintén alkalmas ipari tevékenységre, vagy bármely nagyobb célú beruházás működtetésére. Kedvező pályázattal akár egy idegenforgalmi  gyöngyszem, ( Malom szálló)  is  lehetne, mivel  látványosságnak sem utolsó.és elhelyezkedés szempontjából is megfelelő. Amennyiben a 155494.  számú birtok vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését,hívjon bizalommal. A ház vásárlásához hitel  igényelhető, amelynek ügyintézéséhez irodánkban bank-független hitelszakértő áll  rendelkezésre. Openhouse- Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk!

Tulajdonságok

Típus:
Ipari telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentes Anikó Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentes Anikó Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY