Eladó üdülő és hétvégi ház Badacsonytomaj 180 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Badacsonytomaj 180 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Badacsonytomaj 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7943564
Referenciaszám: M262767-4545962
Frissítve: ma

Badacsonytomaj eladó kertes ház 180 m² alapterületű: 350 millió Ft

350 millió Ft
1 944 444 Ft/m²
180 m²
Alapterület
741 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 015 789 Ft
Második évtől
1 386 254 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Varázslatos, vízparti ingatlan eladó Badacsonyörsön! Eladó Badacsonytomaj Badacsonyörs településrészén, annak partmenti területén egy kétszintes, ingatlan, Balatoni panorámával büszkélkedő, 2017-ben épült, klimatizált nyaraló! A telek területe 741 m2, ezen a területen található egy fa szerszámtároló és egy fedett, kishajó tárolására alkalmas beálló. Az ingatlanhoz tartozik egy magánstég a Balaton partján és egy elektromos kishajó felszereléssel, valamint annak szállításhoz egy tréler. Közművek közül víz, villany, és csatorna biztosított. Az ingatlan korszerű kényelmet nyújt napelemekkel, riasztóval, kamerákkal és kútról kiépített öntözőrendszerekkel. Az autók számára két autó beállására alkalmas garázs biztosított. Az ingatlant két különálló elektromos kapun keresztül is meglehet közelíteni. Az ingatlant két különálló elektromos kapun keresztül is meg lehet közelíteni. A teraszon elhelyezett napvédő redőnyöket elektromos motorok működtetik. Az épület erkélyéről, mely inkább teraszként funkcionál, csodálatos Balatoni panorámában gyönyörködhetünk! A privát stég több csónak vagy vitorlás kikötésére is alkalmas. A fűtést napelemes rendszeren keresztül elektromos panelek és egy kandalló biztosítja. Az épület klimatizált, beépített konyhabútorral ellátott. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető! Irodánkon keresztül minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
panoráma
amerikai konyha
melléképület
hőszigetelt
riasztó
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY