Eladó üdülő és hétvégi ház Tatabánya 74 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tatabánya 74 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tatabánya 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7912038
Referenciaszám: 42903-4516764
Frissítve: ma

Tatabánya eladó kertes ház 74 m² alapterületű: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
674 324 Ft/m²
74 m²
Alapterület
180 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FIGYELEM! A hirdetés egyes elemei - mind fogalmazásában, mind a fotók által közvetített vizuális ingereiben - a nyugalom megzavarására alkalmasak lehetnek, illetve felkavaróan hathatnak (némi irigykedéssel párosítva) a városlakók, beton- és aszfaltkedvelők, és megrögzött lakótelepiek köreiben! :) Nyugalom és természet közeliség! Ide csak költöznie kell! Ez a két szó, talán hűen jellemzi ezt a Komárom-Esztergom Megyében, Tatabánya határában, a Munkáséri-tó partján 5 éve épült, 2 szintes, könnyűszerkezetes, pazar panorámával bíró házat! Az M1-es autópályához és Tatabányához közel, ám mégis a fák között, jó levegőben mesés, -erdei aszfaltozott- út vezet a helyszínig. A terület elektromos sorompóval ellátott, bejutás csak az arra illetékeseknek lehetséges. A Vértesi-naturpark részeként, az erdő közepén mint valami tengerszem kapott helyet a munkáséri horgásztó, melynek partján létrejött egy horgászatot kedvelő lakóközösség. Többen egész évben itt laknak, állandó őrszolgálat működik a területen. A könnyűszerkezetes ház helyiségei fa padlóval, a fürdő járólappal burkolt. Fűtéséről elektromos fűtőberendezés, és elektromos panel, meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A családi fészek, az épület alatti fúrt kútból nyeri a vízigényét. A ház bejárata előtt - lélegzetelállító panorámával - kb.14m2-es fedett teraszt találunk. Rendkívül jó a szobák elosztása, lent a tágas nappali-konyha, gardrób illetve a fürdőszoba, fent pedig egy tágas szoba erkéllyel ( tóra néző panoráma ) valamint a hálószoba. A ház szinte közvetlen vízparti, kb, 7 m-es zöldterület választja el a tótól. Kerti sütögetésre horgászhely kialakítására egyaránt alkalmas. Az ingatlanhoz tartozik még egy 20m2-es különálló helyiség is ablakkal, ahogy a fotókon is látszik, az autóbeálló alatti rész lett beépítve. Önálló öntözőrendszer telepítve a kerti virágoknak! Egyre többen költöznek a tó partjára életvitel szerűen, biztonságos, csendes környék, ennek ellenére - az ördög sosem alszik alapon - a ház riasztóval is ellátva! Az ingatlan telekkönyvileg külterületen helyezkedik el, így hitel nem igényelhető rá. Köszönöm, hogy idejéből áldozott a hirdetés megtekintésére! S.L.

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
csendes
panoráma
amerikai konyha
melléképület
alacsony közös költség
hőszigetelt
riasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándor László Komplex Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 977 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándor László Komplex Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 977 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY