Eladó üdülő és hétvégi ház Tiszakécske 59 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tiszakécske 59 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tiszakécske 59 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7868449
Referenciaszám: M252175-4478261
Frissítve: 10 napja

Tiszakécske eladó kertes ház 59 m² alapterületű: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
466 102 Ft/m²
59 m²
Alapterület
314 m²
Telek
3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 812 Ft
Második évtől
108 920 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Bács-Kiskun vármegyében, azon belül Tiszakécske Kerekdomb nyaraló övezetben egy 59,8 m2-es nyaralót 314 m2 telken. Kecskemét 30 kilométerre , a kerekdombi Termálfürdő 300 méterre található. Az épület szerkezete faház beton alapokon. 2023-ban teljes felújításon esett át. A teljes belső rész újra lett burkolva, a villany és vízvezeték is ki lett cserélve. Wifis okos bojler és klíma van beépítve, így mikor megyünk a nyaralóba elég előtte csak elindítani az eszközöket, mire odaérünk addigra hűvös nyaraló és melegvíz vár minket. A helyiségekben plusz fűtőtestek is vannak a klíma mellett. A nyaralóban lévő bútorok a árban benne vannak. Az udvar egy része térkő a másik része kulé kaviccsal van kirakva.A nyaraló alapterületében benne van egy 29 m2 terasz, pluszban van egy külső fedett rész sütögetővel, itt fogadhatjuk a vendégeket. Az udvar tartalmaz még egy kinti wc t, piszoárt, szerszám tárolót, kinti mosogatót, sütögetéshez egy 12 m2 lakókocsit. A parkolás egy nyitott kocsibeállóval megoldott, ahol akár 2 autó is elfér. A nyaraló kiváló lehet saját felhasználásra és bérbeadási szándékra is. Ha kikapcsolódásra vágysz vagy szeretnél egy nyugodt környéken élni akkor ez a te nyaraló házad. Szeretsz horgászni közel a Holt-Tisza és Tisza folyó. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Roland Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Roland Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY