Eladó telek Ábrahámhegy 3009 nm
Eladó telek Ábrahámhegy 3009 nm
Eladó telek Ábrahámhegy 3009 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8072636
Referenciaszám: T037972
Frissítve: 17 napja

Ábrahámhegy eladó külterületi telek 3009 m² telekterületű: 110 millió Ft

110 millió Ft
36 557 Ft/m²
3009 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 323 895 Ft
Második évtől
438 985 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ábrahámhegy magasabban fekvő részén, de igazán jól megközelíthető helyen lehet most egy családiháza. Biztosan tudja, hogy egy igazán élhető, vadonatúj épületet a Balatonnak ezen részén nem egyszerű manapság felhúzni. Ám ha ezt a hirdetést megnézi, láthatja, hogy itt már minden akadályt elhárítottak ön elől. Csupán az építkezést kell elkezdeni és rövid időn belül egy korszerű, ám mégis a hely atmoszférájához igazodó ingatlan teraszáról csodálhatja azt a panorámát, amit a Balaton mellett sokan szeretnének látni. A 3009 nm-es telken már teljesen hivatalos módon, papírokkal igazoltan megtörtént a szőlőtelepítés, ami az egyik fő feltétele az építkezés megkezdésének. Ha a kékfrankos szőlőből saját maga szeretne bort készíteni, akkor a 200 éves, jelenleg romos présházat még helyre kell hozni, de a mögötte található pince remek helyet kínál majd a hordóknak, palackoknak. A telek mögött már erdősáv található, előtte pedig nincs közvetlen eljárás, hiszen egy kis zsákutcában jutunk fel a területig. Építési övezet: Mk-7.: a gazdasági épülettel beépíthető minimális telekterület 1500 m2. Gazdasági épületet csak művelt telekre, legfeljebb 3 %-os beépítettséggel lehet építeni, de a létesíthető maximális beépített földszinti bruttó alapterület 150m2 lehet. Műveltnek az a telek minősül, amelynek legalább 80 %-án az ingatlan-nyilvántartás és a valós állapot szerint művelt szőlőkultúra található. A további építészeti feltételeket a külön jogszabályok határoznak meg. Az övezetben a talajelsodródást mérséklő művelési módokra való áttérés kötelező.) Azt hiszem, a hirdetés fotói nem adják vissza 100%-osan azt az érzést, amit megtapasztalhat, ha eljön megnézni ezt a nagyszerű lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Judit Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Judit Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY