Eladó telek Balatonalmádi, Vízmeder utca 1879 nm
Eladó telek Balatonalmádi, Vízmeder utca 1879 nm
Eladó telek Balatonalmádi, Vízmeder utca 1879 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7929295
Referenciaszám: TK090436
Frissítve: 12 napja

Balatonalmádi eladó külterületi telek 1879 m² telekterületű: 58 millió Ft

58 millió Ft
30 867 Ft/m²
1879 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 781 Ft
Második évtől
231 465 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Remek befektetési lehetőségként kínálkozik az 1879 m2-es ingatlan, melyen jelenleg kétszintes faház, pince és tároló épület található.Balatonalmádi nagy ütemben fejlődő forgalmas üdülőváros. A most még Mk4 besorolású zártkerti telekkel szemben, az út túloldalán belterületi, többnyire új építésű házak találhatóak.Az árban benne foglaltatik ezen zártkerti művelésből kivont ingatlan szomszédságában lévő erdősáv. Szintén a tulajdonos birtokába tartozó erdősáv két oldalról öleli körbe a telket. Az új tulajdonos részére így garantált lehet az idilli nyugodt környezet.Telken belül van a víz, villany, csatorna, hírközlés, a gáz szolgáltatás közeli utcából érhető el.Az ingatlanon lévő két szintes faház 46 m2-es földszinti részén nappali-étkező-konyha, fürdőszoba, közlekedő került kialakításra, melyhez egy 18 m2-es fedett teraszrész is tartozik. Az emeleti részen két kis pihenésre alkalmas kuckó található.Az udvaron megépített hangulatos 8 m2-es borospince belső tere kiegészül egy fedett teraszos, növényekkel körbevett, kellemes kiülős résszel. Ezen túl az ingatlanon még egy 10 m2-es tároló épület is található.A kerítéssel leválasztott osztatlan közös földterület a központtól, strandoktól kb. 1-1,5 km távolságra fekszik. A telekhez kapcsolódó 957 m2 es erdősávval együtt összesen 2863 m2 az árban kínált megvásárolható terület.Ez a domboldalban elhelyezkedő, központhoz közel lévő, de mégis nyugalmat árasztó, balatoni panorámával rendelkező földterület a jelenkori gazdasági körülmények között ideális értékálló befektetés!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
víz
csatorna
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Krisztina Duna House - Budafok – Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 409 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Krisztina Duna House - Budafok – Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 409 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY