Eladó telek Balatonberény 2559 nm
Eladó telek Balatonberény 2559 nm
Eladó telek Balatonberény 2559 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7246259
Referenciaszám: T032706
Feltöltve: 18 napja

Balatonberény eladó külterületi telek 2559 m² telekterületű: 11,9 millió Ft

11,9 millió Ft
4 650 Ft/m²
2559 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 35 040 Ft
Második évtől
47 490 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONRA PANORÁMÁS TELKET KÍNÁLUNK BALATONBERÉNY SZŐLŐHEGYEN ELADÁSRA. Balatonberény szőlőhegyen, a központból jól megközelíthető helyen található a zártkerti ingatlan, ahonnét a Keszthelyi-öbölre, a Balaton-felvidék vulkanikus tanúhegyeire ( Badacsony, Szent György-hegy) biztosított a rálátás. Építési besorolása Mk1, kertes mezőgazdasági terület. Jelenlegi művelési ága szántó. Legnagyobb beépítettség: 3%, de legfeljebb 60nm. Legnagyobb épületmagasság: 4 m Az épület legmagasabb pontja: 6 m A villany bekötésének lehetősége közvetlenül a telek előtt biztosított, a víz ellátása fúrt kúttal, a szennyvíz elvezetése zárt emésztőgödörrel oldható meg a későbbiekben. A KÖZVETLEN SZOMSZÉDOS 1.475 NM TERÜLETŰ TELEK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL A TELEK NAGYSÁGA BŐVÍTHETŐ. A balatonberényi szőlőhegy egyedi adottságai révén kedvelt célpontja a borturizmus és kerékpáros turizmus kedvelőinek. A település a Balatonboglári borvidék részét képezi. Új látványosság a tavalyi évben átadott Hamvas Béla kilátó. Számtalan belföldi és külföldi család vásárolt nyaralót a környéken. Balatonberény Balatonszentgyörgy és Balatonkeresztúr között helyezkedik el, 4 kilométerre a Zala folyó torkolatától. A szomszédos településekről jól megközelíthető. Rendszeres autóbuszjárattal, vonattal is elérhető a Budapest-Nagykanizsa vasútvonalon, vasúti megállóhely a központban található. A település a Balatonboglári borvidék részét képezi. További információval kapcsolatban várom szíves érdeklődését.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY