Eladó telek Balatonederics 1053 nm
Eladó telek Balatonederics 1053 nm
Eladó telek Balatonederics 1053 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7935320
Feltöltve: 4 hónapja

Balatonederics eladó külterületi telek 1053 m² telekterületű: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
27 445 Ft/m²
1053 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 096 Ft
Második évtől
115 333 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi ritkaság Balatonedericsen! Lenyűgöző, örök panorámás telek tulajdonostól eladó. Eladó egy közigazgatásilag Balatonederics területéhez tartozó panorámás telek! A zártkerti terület összesen 1.053 m2, amin szerepel egy kis pince is. a pince el lett bontva, viszont ez újjá építhető! Mk1 besorolásba tartozik a terület (3-5 % beépíthetőség, 3-5 m épület magasság) A terület jelenleg művelési ág alól kivont. Utcafronti szélessége kb. 11 M, hossza kb.115 M, ami a Keszthelyi- hegység erdős széléig húzódik. Villany és víz az utcában van, bekötése nem probléma. A telek felső részéből csodálatos örök panoráma tárul az új tulajdonos elé, hiszen onnan a Tapolcai-medence, a Tanú-hegyek és a Balaton egy része is tisztán belátható. Igazi "lélektisztító" hatású a hely, egyszerűen csak ott kell lenni és a látvány, a nyugalom és a természet együttes hatása feltölti a lelket! A képek között egy látványterv koncepciója látható, mely csupán fantáziaindító. Amennyiben kérdése van, illetve megcsodálná személyesen is ezt a ritka kincset, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Papp János
+36 30 159 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Papp János
+36 30 159 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY