Eladó telek Becsehely 20 nm
Eladó telek Becsehely 20 nm
Eladó telek Becsehely 20 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8131741
Referenciaszám: 24_jin
Feltöltve: 23 napja

Becsehely eladó külterületi telek 1172 m² telekterületű: 3,5 millió Ft

3,5 millió Ft
175 000 Ft/m²
1172 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Az ország délnyugati részén, a horvát, szlovén határ közelében, Zala megyében, Nagykanizsától 16, Letenyétől 5 km-re fekvő Becsehelyen vált eladóvá a fotókon látható zártkert, kis présházzal. Az ingatlan végig aszfaltos úton közelíthető meg, csodálatos panorámával rendelkezik, tiszta idő esetén a horvátországi varasdi hegyeket is láthatjuk. A házikó két helyiségből, egy konyhából és egy szobából áll, 20 m2-es, részben alápincézett, villanybekötéssel, vezetékes internettel, wifi-s kamerarendszerrel rendelkezik. A területen a vezetékes víz jelenleg még nem érhető el, azonban az épülethez egy kb. 1500 literes ciszterna tartozik, amely a vízellátást segítheti. Az épület folytatásában egy 17 m2-es fedett terasz/kiülő található. Az épület téglából épült, masszív beton alapra, héjazata sík pala, kis ráfordítással egy csodálatos, panorámás környezetben található hangulatos nyaralóvá alakítható. A terület 1172 m2, példásan gondozott, négy sor szőlővel beültetett, a háztól távolodva enyhén lejtős. Az ingatlan mezőgazdasági művelés alól nem került kivonásra, ezért az adásvételi szerződés kifüggesztése szükséges. (A közölt alaprajz csak tájékoztató jellegű, nem méretarányos.) Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
komfort nélküli
jó közlekedésű
világos
terasz
pince
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
András Jolán joLAND Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
András Jolán joLAND Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY