Eladó telek Bicske, Baboshegy 700 nm
Eladó telek Bicske, Baboshegy 700 nm
Eladó telek Bicske, Baboshegy 700 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7631551
Referenciaszám: TK031314
Feltöltve: 16 napja

Bicske eladó külterületi telek 700 m² telekterületű: 4,6 millió Ft

4,6 millió Ft
6 571 Ft/m²
700 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alkalmi vétel Bicskén, a szőlődomb egyik legjobb pontjánBicske külterületi lakókörnyezetében, a napfényes szőlő dombon, csendes és nyugodt környezetben eladó egy gondozott telek. Az ingatlan 1/1 tulajdonú zártkert. Villany helyben és a telek előtt halad el az ivóvizes vezeték is.  Az egész sík területen helyezkedik el. A szomszédos ingatlanok lakottak, a területek rendezettek. A telek tájolása délkeleti, tehát a felkelő nap sugaraira ébredhetünk. A rendben tartott kertben vetemény, szőlő és gyümölcsfák vannak. A telek autóval könnyen megközelíthető, az autóbusz is csak 25 perc sétára van. Ezen a részen napi szinten jár a posta, hetente történik szemétszállítás. Élelmiszerboltok autóval néhány percre. Parkolásra a kertben és az utcán is van lehetőség. A közlekedés minden irányba kiváló. A telekre egy rövid magánút vezet, mely alkalmas gazdálkodásra, nyaraló építésére, horgásztanyának, telephelynek. A környék nagy része beépített, sokan lakják, közbiztonsága nagyon jó.NÁLUNK VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kardos Zsolt Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kardos Zsolt Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY