Eladó telek Mályi, Pingyom 857 nm
Eladó telek Mályi, Pingyom 857 nm
Eladó telek Mályi, Pingyom 857 nm
Hirdetéskód: 7833466
Referenciaszám: M250315
Frissítve: 17 napja

Mályi eladó külterületi telek 857 m² telekterületű: 3,7 millió Ft

3,7 millió Ft
4 318 Ft/m²
857 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Mályi-Pingyom területén bekerített telek, zártkert. A vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető: " zártkerti, művelés alól kivett terület" - kifüggesztést nem igényel. A telek termő gyümölcsfákkal van beültetve: alma, cseresznye, körte, egy barack és némi málna. Épület nincs a telken. Miskolctól csupán 3 kilométerre található. Kiválóan alkalmas telephelynek vagy vállalkozásnak is. Nemrégiben Mályi Község önkormányzata pályázati támogatást nyert el a Mályi-Pingyomon található utcák aszfaltozására, és hamarosan megvalósul a hosszú évek óta tervezett, csapadékvíz-elvezetéssel kombinált, aszfalt burkolatú utak kialakítása. Az önkormányzat tájékoztatása szerint az aszfaltozás kb. 2024. márciusában fog elkezdődni. A telken víz vagy kút nincs, de mindkét, állandóan lakott szomszédban bővizű kút van. A szomszédok dolgozó, rendezett körülmények között élő emberek. A telek tájolása déli, fantasztikus mikroklímával tavasztól őszig. A telek "felső" része, kb. 1/4-e sík, a többi enyhén lejt. Teher és permentes.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukács Ágota Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 472 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukács Ágota Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 472 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY