Eladó telek Muraszemenye 5580 nm
Eladó telek Muraszemenye 5580 nm
Eladó telek Muraszemenye 5580 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8098197
Referenciaszám: 19_jin
Feltöltve: 14 napja

Muraszemenye eladó külterületi telek 5580 m² telekterületű: 6,9 millió Ft

6,9 millió Ft
1 237 Ft/m²
5580 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 317 Ft
Második évtől
27 536 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zala megyében, a horvát, szlovén határ közvetlen közelében fekvő Muraszemenye község külterületén található, festői szépségű, vízparti ingatlan vált eladóvá, mely a Muramenti Tájvédelmi Körzet része. A terület két helyrajzi számon van nyilvántartva, 5580 m2 nagyságú, kavicsos úton közelíthető meg.Teljes hosszában (kb. 450 m) a Mura partján nyúlik el, amely korábban holtág volt, azonban vízáttörés következtében már mellékág, gyönyörű, zöld környezetben található. Natura 2000-es terület. Kiválóan alkalmas kempingezésre, horgászhelyek kialakítására. Általános használatú mezőgazdasági övezetbe tartozik, amelyre - oszlopokon álló - mezőgazdasági jellegű épület építhető, a beépíthetőség 3 %. A villany beköthető, vezetékes víz nem elérhető, közvetlen útkapcsolattal rendelkezik. Az adásvételi szerződés kifüggesztése szükséges. A község Lentitől 20, Letenyétől 10 km távolságra található, igazi horgászparadicsom. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
gáz
víz
csatorna
jó közlekedésű
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
András Jolán joLAND Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
András Jolán joLAND Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY