Eladó telek Sand 8004 nm
Eladó telek Sand 8004 nm
Eladó telek Sand 8004 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7777556
Referenciaszám: TK048887-4406510
Frissítve: 12 napja

Sand eladó külterületi telek 8004 m² telekterületű: 2 millió Ft

2 millió Ft
250 Ft/m²
8004 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne a világ zajától elvonulva igazi természetközeli állapotú, hagyományos gyümölcstermő vidéken gazdálkodni vagy csak egyszerűen pihenni, kikapcsolódni? Eladó Sand község külterületén 8004 m2 zártkerti ingatlan. A korábban részben fenyő ültetvényként is használt 3640 m2 szántó és 1440 m2 rét mellett 2924 m2 gyümölcsöst valamint egy gazdasági épületet is magába foglal a terület. A hosszan elnyúló telek két földútvonalon is megközelíthető Zala és Somogy megye változatos növényzetű határvidékén, őshonos erdők gyümölcsösökkel váltakozó tömbjében. A jelenleg is meglévő hagyományos alma, körte, barack, dió, szeder és szelídgesztenye fajösszetétel tetszés szerint bővíthető. A telek mellett a burjánzó zöld növényzetben megbúvó épület alakítása, felújítása is tág lehetőséget biztosít fantáziájának, hogy kialakítsa rejtekét ezen a békés környéken. A hagyományos tornácos pinceépület magán hordozza a térség hagyományos építészeti elemeit, szerény de esztétikus díszítését. További információkért keressen bizalommal! Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
csendes
panoráma
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY