Eladó telek Tiszanána 609 nm
Eladó telek Tiszanána 609 nm
Eladó telek Tiszanána 609 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7973075
Referenciaszám: TK092607
Frissítve: 16 napja

Tiszanána eladó külterületi telek 609 m² telekterületű: 2,6 millió Ft

2,6 millió Ft
4 269 Ft/m²
609 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó telek a Tisza tó közelében!Tiszanána településtől pár kilométerre, Dinnyéshát és Kisköre közötti szakaszon, a csodálatos Tisza- tótól séta távolságra, 100 méterre,-4 egymás mellett lévő telek ,külön helyrajzi számon,-telekméret 609 m2-telkenként,--Irányár: 3.500.000 HU FT-Telkenként.Aszfaltos útról megközelíthető.Csodálatos környezetben,a természet ölelésében,számtalan természeti kincset rejt magában,növény és állatvilága páratlan.Magyarország egyik kedvenc kirándulóhelye és a környékbeli települések látnivalói az egész család számára felejthetetlen élményt kínálnak.Ajánlom pihenni,elvonulni vágyók számára,illetve aki turisztikai szempontból keres pihenőhely számára alkalmas területet.További információért készséggel állok rendelkezésére!Hétvégén is hívható vagyok!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Julianna Duna House - Tata, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 944 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Julianna Duna House - Tata, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 944 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY