Eladó telek Vértesszőlős, Baromállás dülő 1435 nm
Eladó telek Vértesszőlős, Baromállás dülő 1435 nm
Eladó telek Vértesszőlős, Baromállás dülő 1435 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7962627
Feltöltve: 3 hónapja

Vértesszőlős eladó külterületi telek 1435 m² telekterületű: 6 millió Ft

6 millió Ft
4 181 Ft/m²
1435 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 17 667 Ft
Második évtől
23 945 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Vértesszőlős Baromállás dűlő Tatához közelebb eső részén egy csodás panorámával rendelkező zártkerti telket. A telken két kisebb épület található, egyenkénk 8nm-es hasznos alapterülettel. A lentebb található épület tárolónak, műhelynek kiválóan alkalmas. A villany mind két épületbe be van vezetve. A fenti kis ház pedig hétvégi házként tud funkcionálni, illetve ez alatt az épület alatt egy kisebb pince is van. Anyagi ráfordítással egy állandó lakhatásra is alkalmas házikót lehet kialakítani, melyet teljes mértékig saját igényére formálhat. A telek nagyságából adódóan lehetőség van akár gyümölcsfák telepítésére és veteményes kert kialakítására is. Illetve akár állattartásra alkalmas helyiségek építésére. Locsolás, vízellátás fúrt kútról megoldott.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kovács Ágnes
+36 70 313 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kovács Ágnes
+36 70 313 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY