Eladó ház Abda 310 nm
Eladó ház Abda 310 nm
Eladó ház Abda 310 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7372780
Frissítve: 3 napja

Abda eladó kúria 20 szobás: 100 millió Ft

100 millió Ft
322 581 Ft/m²
310 m²
Alapterület
1374 m²
Telek
20 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 290 226 Ft
Második évtől
396 073 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AKÁR BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG!   ABDÁN A PATAKPARTON ELADÓ EGY SZERKEZETKÉSZ ÉPÜLET KOMPLEXUM!   Az épület jelenleg szerkezet kész állapotban van nagyon sok LEHETŐSÉGET REJT MAGÁBAN.   KIVÁLÓ LEHETŐSÉGET NYÚJT TELEPHELYNEK MUNKÁSSZÁLLÓNAK, KÜLÖNBÖZŐ VÁLLALKOZÁS KIALAKÍTÁSÁRA IS VAN LEHETŐSÉG.   Az ingatlan 310 m2-es a hozzá tartozó telek 1374 m2-es összközműves + Ipari árammal rendelkezik.   A meglévő tervek alapján (üzlet, lakás, vendéglátó egység, apartmanok, kialakítása elkezdődött.)   Ide tartozik még egy külön álló 60 m2 iroda raktár vagy esetleg lakás céljára is használható épület amit szintén fel kell újítani.   AZ INGATLAN ABDÁN JÓ MEGKÖZELÍTHETŐ FORGALMAS ÚT MELLETT HELYEZKEDIK EL.   TERVEKET,ENGEDÉLYEKET PRIVÁT ÜZENETBEN TUDOK KÜLDENI! AMENNYIBEN ÉRDEKLI AZ ABDAI LEHETŐSÉG HÍVJON BIZALOMMAL!   Ára: 100.000.000.Ft Ingatlanazonosító:GyKZs0447 WEBOLDAL: kiralyingatlan.ingatlan.com     A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÁLLUNK ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE: -Ingatlanközvetítés -értékbecslés -adásvételi szerződések elkészítése kedvező díjszabással kiváló ügyvédekkel -energetikai tanúsítvány készítése 24 órán belül -teljes körű díjmentes hitelügyintézés -babaváró hitel CSOK ügyintézése bármelyik hazai pénzintézetnél.

Tulajdonságok

Típus:
Kúria
Szintek száma:
2
Állapot:
Szerkezetkész
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
csatorna
jó közlekedésű
pince
melléképület
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Ingatlan Király Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Ingatlan Király Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY