Eladó ház Papos, Ady Endre utca 25 129 nm
Eladó ház Papos, Ady Endre utca 25 129 nm
Eladó ház Papos, Ady Endre utca 25 129 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7995429
Frissítve: 18 napja

Papos eladó kúria 3 szobás: 20,1 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
19,85 millió Ft
153 859 Ft/m²
50 761 EUR
393,5 EUR/m²
129 m²
Alapterület
18132 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma
1920-ban épült, egykori kis nemesi kúria várja következő tulajdonosát. A kúrai felépülése óta a család tulajdonában áll (egy tulajdonos), amely egy teher mentes ingatlanból és ahhoz közvetlenül kapcsoló nagy kertből tevődik össze. A korábban évtizedeken keresztül gondozott gyümölcsös kert idővel földművelésre alkalmas területté lett átalakítva. A kúria közvetlen közelében található lovastanya megfelelő kikapcsolódási és sportolási lehetőségeket teremt. A Dél-nyugati tájolású közművesített (víz-gáz-villany)ingatlan és mellék helyiségei jelenleg állapotuk mellett felújításra szorulnak. Vegyes és gáz fűtés mellett még egy alternatív fűtési technika is igénybe vehető cserépkályha formájában, amely a gyors és hossza tartó hősugárzás mellett kellemes hangulatot is teremt. Az ingatlan terméskőre épített vályog téglából épült, így felfűtéséhez nem szükséges a nagy energia felhasználás. Kúria főépülete az alábbi helyiségekből tevődik össze: - előszoba - két külön álló hajópadlóval terített szoba - hajópadlós nappali - konyha - kamra - fürdő - kazánház - pince A kúria területén belül a főépület mellet található kisebb helyiségek közé tartozik egy fedett garázs, két tároló, egy istálló valamint egy nyárikonyha is.

Tulajdonságok

Típus:
Kúria
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
C
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
összkomfortos
saját parkoló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
pince
melléképület
műhely
bútorozott
alacsony közös költség
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gergely István
+36 20 372 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gergely István
+36 20 372 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY