Eladó ház Somogyzsitfa, Mártírok utca 240 nm
Eladó ház Somogyzsitfa, Mártírok utca 240 nm
Eladó ház Somogyzsitfa, Mártírok utca 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7997715
Frissítve: 1 hónapja

Somogyzsitfa eladó kúria 6+1 fél szobás: 159 millió Ft

159 millió Ft
662 500 Ft/m²
240 m²
Alapterület
6550 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 461 459 Ft
Második évtől
629 755 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy csendes, nyugodt kis faluban, Somogyzsitfa/Somogyfehéregyház autentikusan berendezett különleges kúria jellegű ház, 6576 nm-es parkban. Múlt század közepén 1930 körül a falu iskolájának épült, téglából. A 10 m x 30 m-es épület 300 nm bruttó, nettó 280 nm: 6 szoba + 1 félszoba (melyből 1 db 60 nm-es terem). Hatalmas eredeti ablakokkal, megőrzött ajtókkal, 370 cm-es belmagassággal rendelkezik. Jó állapotú, masszív 48 cm vastag tégla falak. Az elmúlt időszakban lakhatóvá válásához felújításon esett át. Teljesen új, vízszigetelést kapott és légpórusos vakolatot. Megtörtént a villany részleges és a vízvezetékek teljes cseréje. A konyhai hideg padló és a termek fa burkolata az eredeti rusztikus állapotában található. A fűtésrendszer gázkonvektorral használható, cserépkályha is van egyes szobában, inverteres klima is van. A tetőszerkezet az eredeti cserépfedéssel megépített, a födém föld szigetelt. Belső terei, tágasak, világosak az eredeti, nagy ablakoknak köszönhetően. Kifejezetten kellemes, barátságos otthon a nyugalmat kedvelőknek. A házhoz tartozik egy különálló 3 állásos garázs és egy szerelő aknás műhely. Valamint az udvaron egy 40 nm-es télikert fűtése 2 db inverteres klíma, egy kiülésre alkalmas szaletlivel, grillel, sütővel. 20 nm-es fatárolóval. Hátsó telekhatáron 25 nm-es működő birka akol. (bérelt legelő, rét 10000 nm) A telek 6500 nm, körbekerített, rendezett, 3 oldalon nincs szomszéd, szabadon álló. A telekhatár nagyobb részt belátást gátló nővényekkel benőtt. A telkek mögötti, keleti lankák a marcali hegyhátra futnak fel. A hegyen erdők és szőlőskertek vannak. Gazdag a vad állomány is a területen. Nagy értéket képviselnek a kertben a kb. 70-90 éves arborétum szerűen beállt koros fák, hársak, akácok, juharok, tölgyek, fenyők, örökzöldek, cserjék, nyírott füves tisztás részek is. Az öntözés tiszta vizű kútból megoldható. Ideális otthon, a csendet, nyugalmat, természet közeli életet kedvelőknek. A kúria korhű berendezési bútorai is elérhetőek, megegyezés tárgyát képezik. Kérésre képeket tudok küldeni!

Tulajdonságok

Típus:
Kúria
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1930
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
A
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
50 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
garázs
kert
télikert
jó beosztású
csendes
világos
étkező
gardrób
terasz
melléképület
műhely
internet
bútorozott
alacsony közös költség
vízórás
riasztó
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nagy Márta
+36 20 262 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nagy Márta
+36 20 262 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY