Eladó lakás Bátonyterenye, Nagybátony 55 nm
Eladó lakás Bátonyterenye, Nagybátony 55 nm
Eladó lakás Bátonyterenye, Nagybátony 55 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8070119
Referenciaszám: 702600377
Frissítve: 18 napja

Bátonyterenye eladó panellakás: 21 millió Ft

21 millió Ft
381 818 Ft/m²
55 m²
Alapterület
8. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 60 947 Ft
Második évtől
83 175 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Nógrád Vármegyében Bátonyterenyén (Nagybátony) az első tíz emeletes épületében a VIII. emeleten található 55 nm-es 1+2 félszobás, felújított lakást.  Az ingatlanban egy nagyobb méretű szoba, 2 félszoba, folyosó, konyha, fürdőszoba, wc, erkély található. A folyosó, nappali, konyha, fürdőszoba, wc padlózata hidegburkolattal, a többi helyiségben laminált lappal burkolt, falak tapétázottak. A lakásban 2014-ben a nyílászárók cseréjét, biztonsági bejárati ajtóval való felszerelést, víz - villany vezetékek átvezetékelését, padlózat burkolásának cseréjét, radiátorok cseréjét, falak tapétázását valósították meg. 2023-ban hűtő - fűtő klíma is beszerelésre került, mellyel egyidejűleg a villamos áram amperszámát is megnöveltették 32 A. Az otthon melegéről, illetve a meleg víz ellátásáról házközponti rendszer gondoskodik. Mely díjját minden hónapban közös költség formájában kell megfizetni, ami tartalmazza ezen felül a kommunális hulladék szállításának havi díját, lépcsőház tisztán tartását, lift használatot és a karbantartási munkálatokat. Az ingatlan irányára 21.000.000 Ft.  Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, megtekintéssel kapcsolatban keressen a megadott telefonszámon. A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
bútorozott
vízórás
lift
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baloghné Kinga Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baloghné Kinga Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY