Eladó lakás Békés 69 nm
Eladó lakás Békés 69 nm
Eladó lakás Békés 69 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8023276
Referenciaszám: 164684
Frissítve: 21 napja

Békés eladó panellakás 2+1 fél szobás: 23,5 millió Ft

23,5 millió Ft
340 580 Ft/m²
69 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 68 203 Ft
Második évtől
93 077 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Napfényes, erkélyes, felújított lakás Békésen Eladó Békés város központjában egy 69 m2 alapterületű, tágas terekkel rendelkező lakás. Pár percre gyalog minden elérhető: boltok, buszmegálló, óvoda, rendelő stb. Az ablakok két oldalra néznek, így a napfény mindig éri a lakást. Az erkélye nagy, szép kilátás nyílik a parkos, csendes területre. A lakás 3. emeleti elhelyezkedésű, részei: tágas konyha és előszoba, külön fürdőszoba és WC, hatalmas gardrob, 2 egész és egy fél szoba, erkély. A néhány évvel ezelőtti felújítás során minden helységet újra burkoltak, felújítottak és megtörtént a -külső-belső nyílászárók cseréje műanyagra -villamos hálózat felújítása -a falak belső szigetelése több helyen -fürdőszoba újítása, új villanybojler -új konyhaszekrény -gardrob szekrény -klíma Egyedi, konvektoros kialakítása lehetővé teszi a saját igény szerinti fűtést. Az eladási ár a konyhaszekrény gépesítését is tartalmazza. A beépített mikró, sütő, főzőlap, mosogatógép marad az új tulajdonosnak, ezt már nem kell megvásárolnia. A földszinten egy közös és egy saját tároló használat is tartozik a lakáshoz. Az ingatlan eladása kapcsán csere is számításba jöhet békési kertes házra. További információkért várom érdeklődését telefonon.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély
beépített szekrény
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY