Eladó lakás Békéscsaba, Millenniumi lakótelep 69 nm
Eladó lakás Békéscsaba, Millenniumi lakótelep 69 nm
Eladó lakás Békéscsaba, Millenniumi lakótelep 69 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8125701
Referenciaszám: 463666
Frissítve: 5 napja

Békéscsaba eladó panellakás 3 szobás: 28 millió Ft

28 millió Ft
405 797 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 263 Ft
Második évtől
110 900 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Békéscsaba Millennium lakótelepen található IV. emeleti 69 m2 alapterületű erkélyes panel lakást, mely a lakótömb zárószintjén helyezkedik el. Az ingatlan 2021-ben részt vett a panelprogramban, ennek köszönhetően a homlokzat és a tető szigetelésének kivitelezése megtörtént, valamint új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Ezzel párhuzamosan a lakás belső felújításon is átesett, mely érintette a villanyvezetékek és burkolatok cseréjét , új konyhát és fürdőszobát is kapott. Az egyedi mérőórákkal rendelkező ingatlan melegéről kombi gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, valamint minden szobába felszerelésre kerül 1-1 db 3,5 KW inverteres klímaberendezés is. Így összességében egy modern fiatalos lakás várja új tulajdonosát, mely ráadásul rendkívül alacsony rezsiköltséggel rendelkezik. A lépcsőház a 2023-as év során felújításra került, így jelenleg a közös költség 17.000 ft havonta. Az ingatlan fekvésének köszönhetően iskola, óvoda, boltok, buszmegálló a közelben megtalálható, a belváros pár perc gyaloglással könnyedén elérhető. Parkolás az utcán ingyenesen lehetséges. A lakótömb földszinti részén egy közös tároló is rendelkezésre áll a tulajdonos számára. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó helyen lévő 3 szobás újszerű panel lakás, keressen bizalommal akár hétvégén is! Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
C
erkély
klíma
panelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY