Eladó lakás Budapest III. kerület, Békásmegyer 72 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Békásmegyer 72 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Békásmegyer 72 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7987669
Referenciaszám: H478047-4585624
Frissítve: ma

Budapest III. kerület eladó panellakás 3 szobás: 64 millió Ft

64 millió Ft
888 889 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
7. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 185 744 Ft
Második évtől
253 486 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy kiváló állapotú erkélyes panelprogramos lakást Békásmegyer dunai oldalán. A 7. Emeleti K-i tájolású ingatlan bruttó 74 nm-es, jelenleg 3 szobás, kiváló állapotú. A lakás 5 évvel ezelőtt teljes körül felújításon esett át, mely során kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, burkolatcsere történt, új radiátorok, biztonsági ajtó, műanyag nyílászárók lettek beépítve, falakat helyeztek át a jobb helyiség elrendezés érdekében. A középső szoba falát kihozták a konyháig, nappalit kialakítva, a tároló helyiséget lecsökkentve pedig kiszélesítették a fürdőszobát. Mindemellett a tulajdonos a társasháztól megvásárolt 4 nm folyosó részt mely teljes mértékben beépítésre került, így kialakítva egy kényelmes tárolásra is jól hasznosítható plussz előszoba részt. Az ingatlan az alábbi helyiségekből áll jelenleg: - előszoba 11,7 nm - nappali 16,7 nm - hálószoba 11,4 nm - hálószoba 17,3 nm - konyha 8,4 nm - kádas fürdőszoba 3,2 nm - WC 1 nm - tároló 1,4 nm A lakáshoz tartozik egy külön saját tároló is, illetve a folyosón közös tároló is rendelkezésre áll. Fűtése egyedi méréses távfűtés, hűtést klíma biztosítja, így a teljes rezsi kb. 60000 Ft körül mozog minden költséget beleszámítva. Értékegyeztetéssel teljes bútorzattal is megvásárolható. A lakástól egy perc sétára óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő érhető el. A ház előtt Cba Príma, gyógyszertár, bubbles mosoda, edzőterem, virágos, kifőzde dohánybolt található. 5 perc sétatávolságra elérjük a közkedvelt békásmegyeri piacot, ahol barkácsbolt, dm, kínai bolt, bank, posta stb található. Dunapart kb. 10 perc séta. 
 Közlekedés szempontjából is rendkívüli, a ház előtt 3 buszjárat is megáll, 1 perc sétára pedig 34-es buszt érhetjük el, békásmegyeri hév megálló 5 percnyire. Ajánlom családosoknak és befektetőknek egyaránt. Jöjjön el, érdemes megnézni.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
bútorozott
alacsony közös költség
vízórás
lift
kaputelefon
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csongár István Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csongár István Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY