Eladó lakás Budapest III. kerület 72 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 72 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 72 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8063895
Referenciaszám: LK038289-4618584
Frissítve: ma

Budapest III. kerület eladó panellakás 3 szobás: 53,9 millió Ft

53,9 millió Ft
748 611 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 432 Ft
Második évtől
213 483 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSAK KÖLTÖZNIE KELL! ALACSONY REZSIJŰ LAKÁS BÉKÁSMEGYEREN! III. Békásmegyer hegy felőli oldalán, a Sramli utcában, 4 emeletes panel társasház 4. emeletén, SZÉPEN FELÚJÍTOTT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ 72 nm-es, 3 teljes szobás, erkélyes, nagy konyhás-étkezős lakás eladó. A Sramli utca 5 perc sétára van a békásmegyeri HÉV megállótól. A lakás 2 irányba tájolt, ennek köszönhetően a nappaliból és a konyhából a Ezüsthegy felé nézünk, a másik két szobából pedig a házak közötti parkos részre.A 4. emelet miatt a fejünk felett már nem dübörög senki, a lakás nagyon csendes.Mind a 3 szoba külön nyílik. A lakásban 1 szoba kivételével már az ablakok cserélve lettek, és redőnnyel is felszereltek. A konyhai ablakon szúnyogháló is van.A jelenlegi tulajdonos a háztól bérel egy kb. 12 nm-es tárolót, amit az új tulajdonos is tovább bérelhet majd. Ennek a költsége benne van a lakás közös költségében, mely összesen 17 000 Ft. Pár perces séta távolságra minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges: játszóterek, kisebb-nagyobb boltok, rendelők, iskola, óvoda, és a Szentendrei út túloldalán a felújított Békásmegyeri piac. Érdeklődni: 30/606-2866 vagy molnar.ildiko@dh.hu Ref.: LK038289 Hitelből vásárolna? Igényelje pénzügyi segítségét nálunk. Díjmentes és bank semleges ügyintézéssel, minden állami támogatás ismeretével és bevonásával találjuk meg ügyfeleinknek a legjobb megoldást, akár a banki feltételeknél kedvezőbb lehetőségekkel, teljes körű ingyenes ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
A+
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
alacsony közös költség
vízórás
kaputelefon
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House Béke tér Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 215 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House Béke tér Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 215 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY