Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Csepel Kertváros 59 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Csepel Kertváros 59 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Csepel Kertváros 59 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7717195
Feltöltve: 1 éve

Budapest XXI. kerület eladó panellakás 1+2 fél szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
635 593 Ft/m²
59 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 108 835 Ft
Második évtől
148 527 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LAKÁS Alapterülete: 59 m2, kiváló elosztással NAGY nappalival, és 2 KÜLÖNNYÍLÓ hálószobával, kényelmes méretű konyhával , illetve a fürdőszoba és WC külön helyiségben található. Felújított, szép állapotban van. 
A nyílászárók korszerű műanyagra lettek cserélve, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Mind a 3 szobában laminált parketta található ,a többi helyiség pedig hideg burkolattal rendelkezik. Lapradiátorok újak , ez adja le a hőt minden helyiségben. A nyugati fekvés miatt soha nem szenvedi napfény hiányát. Inverteres klímával felszerelt amelyet a vételár tartalmaz. A fürdőszoba 6 éve felújításon esett át, a vízvezetékek ötrétegű műanyagra lettek cserélve, ahol egy épített zuhanyzó is helyet kapott.
A rezsiköltség közös költséggel együtt minden hónapban kijön 38 ezer forintból. HÁZ A társasház tiszta, rendezett, megtakarításokkal rendelkezik, pénzügyei rendezettek. A lépcsőházban a nyílászárók is korszerűsítve lettek. KÖRNYÉK A közelben minden megtalálható ami a mindennapi élethez szükséges: óvoda, bölcsőde, iskola, Tesco, Spar, Aldi, Auchan, Bauhaus, posta, edzőterem, egészségügyi központ, csepeli piac, Csepel Plaza.
Rengeteg park, zöld terület és sportolási lehetőség található meg és persze a Duna-part is közel van. A lakás közvetlenül egy karbantartott park/játszótér mellett található. De van itt kutyafuttató is a kis kedvenceknek. MEGKÖZELÍTHETŐSÉG: 
Tömegközlekedés kiváló. A hév 5 perc séta és számos buszjárat is erre közlekedik. Éjszakai busz is megáll a közelben.
Autóval a belváros 15 perc és az M0-ás autópálya is könnyen elérhető. Az ingatlan vételára: 37.900.000 Ft Budapesti lakást, illetve perem kerületben lévő családi házat értékegyeztetéssel beszámítok. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, keressen bizalommal! Az ingatlan per- és tehermentes, tulajdoni lapja tiszta és rendezett. Budapesti lakást, illetve perem kerületben vagy agglomerációban lévő családi házat értékegyeztetéssel beszámítok! Lakberendezői csapatunk szívesen áll a rendelkezésére! Hitelügyintézésben, illetve ingyenes tanácsadásban segítünk, továbbá az iroda ügyvédje kedvezményes áron áll ügyfeleink rendelkezésére. Hívjon bármikor, a DELTA FORCE csapata elérhető a hét bármely napján! Amennyiben elakadt a lakás értékesítésében, írjon, hívjon nyugodtan. Garantálom, hogy megtaláljuk rá a megoldást!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbás Csaba Delta Force Az iroda összes hirdetése
+36 20 335 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbás Csaba Delta Force Az iroda összes hirdetése
+36 20 335 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY