Eladó lakás Diósd 55 nm
Eladó lakás Diósd 55 nm
Eladó lakás Diósd 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8054975
Frissítve: 4 napja

Diósd eladó panellakás 1+1 fél szobás: 41,5 millió Ft

41,5 millió Ft
754 545 Ft/m²
55 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 444 Ft
Második évtől
164 370 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az elrendezését tekintve az előszobába érkezünk, innen tudjuk megközelíteni az étkezős konyhát, a két szobát, a fürdőt a spejzt és külön az illemhelyiséget. A szobákban laminált parketta a többi helyiségben járólap található. Ablakok műanyag és műanyag redőnnyel van ellátva. A fűtésről házközponti új gázkazán gondoskodik, melynek díját a közös költség havi díja magában foglalja fűtés, meleg víz, közösképviselő díj, lépcsőház világitás, felújítási alap, lépcsőház takarítsa, szemét díj. Havi közösköltség 32000.-Ft Az ingatlanhoz tartozik egy közös tároló helység és egy 3,15m2-s erkély, amit mind a két szobából meglehet közelíteni. 3 perc séta távolságra található a 13-as a758-as 720-as busz megállójától, amivel Kelenföldre és Camponához tudunk eljutni, illetve a közelben van volán buszmegálló is, amivel 15 perc alatt közvetlenül Kelenföldre érhetünk. Séta távolságra van az amerikai Nemzetközi Keresztény Iskola, általános iskola és óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, kormányablak, valamint az InterSpar is csupán 10 perc gyalog. 1 perc autóval elérhető az M0-s autópálya. A lakás ára alkuképes. Ingatlanosok kérem ne keressenek! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Erkély:
3,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
étkező
kamra
gardrób
erkély
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
kaputelefon
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 248 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 248 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY