Eladó lakás Eger, Hatvanihóstya 73 nm
Eladó lakás Eger, Hatvanihóstya 73 nm
Eladó lakás Eger, Hatvanihóstya 73 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8072623
Referenciaszám: 610_ipe
Frissítve: 18 napja

Eger eladó panellakás 3 szobás: 41,8 millió Ft

41,8 millió Ft
572 603 Ft/m²
73 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 314 Ft
Második évtől
165 558 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egerben a Belváros szélén, eladó egy 2. emeleti, 3 szobás, 73 m2-es erkélyes lakás. A 19 lakásos társasház 1982-ben épült csúsztatott zsalus technológiával. Az udvarra automata kapun keresztül jutunk be, a lépcsőház rendezett és szintenként lezárt, az összekötő folyosó jó állapotú. A lakásban egy nagy nappali, 2 hálószoba, előszoba, étkező, konyha, spejz, fürdőszoba, külön WC és 4,3 m2 erkély található. Az elrendezés kiváló, az étkezőt a nappalitól egy üvegezett fal választja el, ezek együtt 30 m2 alapterületűek. A két teljes értékű hálószoba (10,5 és 12 m2 ) közül, a nagyobb és a nappali van kapcsolatban az erkéllyel. Az ingatlan jelenlegi állapotában is azonnal költözhető, de egy minimális ráfordítással nagyszerű lakás alakítható ki belőle. A nyílászárók műanyagok, az ablakok redőnnyel felszereltek, fűtés konvektoros, a melegvizet a fürdőszobában egy modern melegvíztárolós bojler biztosítja, a konyhában pedig átfolyós rendszer. Az elektromos hálózat alumínium vezetékes. A padlóburkolat laminált lap, padlószőnyeg és PVC borítás alkotja, ezek elfogadható állapotúak. A falakat fűrészporos tapéta borítja, amelyek könnyen festhetőek. A bejárati biztonsági ajtó 2014-ben lett beépítve, a ház víz - és szennyvíz hálózata 2021-ben lett felújítva. A fürdőszobában lévő Ariston bojler pedig 3 éve lett telepítve. A tájolás K-Ny, így egész nap benapozott az ingatlan. Elhelyezkedéséből adódóan, minden fontos intézmény elérhető pár perc sétával. A lakáshoz tartozik egy 4,5 m2 nagyságú saját tároló, valamint gépkocsival az udvaron van lehetőség a parkolásra. A társasház udvarán lévő garázssoron, 19 m2 alapterületű szerelőaknás garázs megvásárlására van lehetőség, mely külön megegyezés tárgyát képezi! Tehermentes ingatlan, amely jó választás üzleti vagy lakhatási célra is. A lakás megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges! Kérem, hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődét az ingatlan.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Krisztián Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 20 329 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Krisztián Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 20 329 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY