Eladó lakás Győr, Adyváros 53 nm
Eladó lakás Győr, Adyváros 53 nm
Eladó lakás Győr, Adyváros 53 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8089943
Referenciaszám: 321985
Frissítve: 6 napja

Győr eladó panellakás 2 szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
726 415 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 111 737 Ft
Második évtől
152 488 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr Adyváros közkedvelt utcájában 4 emeletes társasház 3. emeletén 53 m2 lakás eladó! A látvány magáért beszél! A jelenlegi tulajdonosok már a leendő vevő számára megkönnyítette a beköltözést, mivel egy teljesen felújított lakást vehet birtokba. Ezen kívül a társasház is kiváló képviselettel rendelkezik. Már megtörtént a külső szigetelés, 2 éve a tető víz és hő szigetelése, a ház teljes fő áram hálózat cseréje, strangok felújítása. A felújítások költsége sem terheli már az új lakók havi költségvetését. Kedvező közös költséggel rendelkezik 5300,- Ft/hó. A lakás 53 m2 kettő szoba hal, közlekedő, konyha, fürdőszoba, wc elrendezéssel rendelkezik. A teljes felújítás keretén belül megújult. Ablakok redőnnyel és rolós rovarhálóval felszereltek. A fürdőszoba és wc járólap az összes többi helyiség laminált parketta borítást kapott. A konyha asztalos által készített magasfényű, beépített 12 terítékes mosogatógéppel, indukciós főzőlappal, villany tűzhellyel, elszívóval és beépített reggeliző pulttal. Az új beépített elektromos berendezésekhez külön villanyhálózat lett kiépítve. A lakás 1x 40 A árammal rendelkezik. Az előszobában egy teljes falméretű beépített szekrény került sok-sok praktikus rakodási felülettel és előszoba fallal. A nagyszobába egy dizájnos álmennyezet került távirányítóval és kapcsolóval vezérelhető színválasztással. A kisszobába került felszerelésre a 3,4 kw-os hűtő-fűtő klíma. A fürdőszoba épített tusolót, beépített mosdót és egy villanyos törölköző szárító radiátort kapott. A wc is kiváló kidolgozás keretein belül újult mag. A konyhába és a közlekedőbe álmennyezet került. Minőségi fa beltéri ajtók tokkal és az acél vázszerkezetű biztonsági bejárati ajtó is megújult. Sorolhatnám még az ingatlan sok-sok pozitívumait, de inkább nézze meg élőben és garantáltan nem fog csalódni. A közelben minden fontosabb közintézmény megtalálható: bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, posta, pékség. A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra. Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége kérje bank semleges hitel előszűrésünket, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézéssel biztosítani tud jogi hátteret, energetikai tanúsítvány elkészítést, villamosbiztonsági felülvizsgálat készítést egy helyen az Ön kényelme érdekében! Az ingatlan vételára 38.500.000,- Ft A beépített bútorok a vételár részét képezik.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
kábeltévé
internet
bútorozatlan
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny
panelprogram
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Style&Home Style&Home Az iroda összes hirdetése
+36 20 509 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Style&Home Style&Home Az iroda összes hirdetése
+36 20 509 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY