Eladó lakás Miskolc, Győri kapu 51 nm
Eladó lakás Miskolc, Győri kapu 51 nm
Eladó lakás Miskolc, Győri kapu 51 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8056315
Referenciaszám: 703300051
Frissítve: 21 napja

Miskolc eladó panellakás 2 szobás: 21,6 millió Ft

21,6 millió Ft
423 529 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 689 Ft
Második évtől
85 552 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha szeretne egy alacsony fenntartású, parkra néző lakást és fontos az is, hogy jó környezetben legyen, akkor ez az ajánlat érdekelni fogja. A Bársony János utcában egy 10 emeletes panelház első emeletén kínálunk eladásra egy kétszobás lakást. Jelentős felújítások történtek, ennek keretein belül minden nyílászáró műanyag szerkezetűre lett cserélve, a bejáratnál pedig biztonsági ajtó fogad. A villanyvezetékek is ki lettek cserélve, a fürdőszobában pedig kb 10 éve a felújítás során a burkolatok és szaniterek mellett a vízvezetékek is megújultak. A szobákban új laminált padló került lerakásra, a nappaliba beépítésre került egy nagyméretű, méretre gyártott gardróbszekrény, amiben egy rejtett tv fal is található, rendkívül praktikus és helytakarékos a kialakítása és a vételár részét képezi. Belső elrendezése nagyon jó, a szobák külön nyílnak, a toalett és a fürdőszoba külön helyiségben van, a bejáratnál, a folyosón egy mély beépített szekrény kapott helyet. Ezeken felül az egyik legnagyobb méretű konyha ebben a típusú lakásban található, itt kényelmesen körbe tudja ülni a család az étkezőasztalt. Az lakáshoz tartozik egy saját, zárható tároló is az alagsorban. A lépcsőház rendezett, tiszta, a nyílászárók ki lett cserélve, jó a lakóközösség. Lokáció kiváló, busz és villamosmegállók egy percre, bevásárlási lehetőség, iskola, gyógyszertár szintén gyalogosan is pár perc alatt elérhetőek, belváros 5 perc autóval. Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek per- és tehermentes, rövid idő alatt birtokba vehető. A hét bármely napján megtekinthető, de előzetes telefonos egyeztetés szükséges.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
vízórás
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY