Eladó lakás Orosháza 57 nm
Eladó lakás Orosháza 57 nm
Eladó lakás Orosháza 57 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7675820
Referenciaszám: 202341
Feltöltve: 16 napja

Orosháza eladó panellakás 2 szobás: 16,7 millió Ft

16,7 millió Ft
292 982 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 48 468 Ft
Második évtől
66 144 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Orosházán, egy panel építésű, erkélyes második emeleti lakást. Az ingatlan nagyon kedvező helyen található, mivel a közelében élelmiszerbolt, autóbusz-megálló, óvoda és iskola is megtalálható. A lakás egy lépcsőház részét képezi saját helyrajzi számmal, melyhez egy közös használatú kerékpártároló is tartozik. Elrendezése is kifogástalan, mivel a bejárattól egy előszobába érkezünk, ahonnan az összes helyiség külön-külön is megközelíthető. A fürdőszoba és a wc külön helyiségben található, a konyhából külön nyílik egy kamra, az előszobában beépített szekrények is vannak. A szobákat padlószőnyeg borítja, a többi helyiség hidegburkolóval ellátott. Az ablakok redőnnyel vannak szerelve. A fűtése házközponti, radiátoros, egyedi hőmennyiségmérőkkel. A víz külön mérőórával rendelkezik. A lépcsőház rendezett és tiszta, bejárati ajtajának és ablakainak cseréje megtörtént, kaputelefonnal ellátott. Jó a lakóközösség. Elhelyezkedése miatt ajánlom befektetők figyelmébe is. Az ingatlan lakóterülete: 57 négyzetméter A lakás üresen áll, sikeres adásvétel után birtokba vehető! Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, előnyös elosztású, elérhető áron lévő, befektetésnek is kiváló lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06-70/3335199 telefonszámon a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
D
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huszti Zoltán Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huszti Zoltán Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY